Marmara Üniversitesi’nde işletme okuduktan sonra uzun yıllar yurt dışında yaşayan, çocukluk hayalinin peşinden giderek iç mimarlık eğitimi alan, kariyerini mobilya tasarımcısı olarak devam ettiren Ceren Mocachen, kurduğu ZA ZA ZING markası ile dikkat çekiyor.

Tasarımın, bilim ve sanatın birleşip yaratıcısının beden, ruh ve zihin bütünlüğünden geçerek hayat bulduğu bir oluşum olduğunu ifade eden Ceren Mocachen, ZA ZA ZING Tabouret Z ile dünyanın dört bir yanındaki tasarım endüstrisinden olağanüstü yetenekleri ortaya çıkarma misyonuyla hareket eden, mükemmel tasarım kreasyonlarını kavramsallaştırıp üreten efsanevi vizyonerleri tanımak, kutlamak ve tanıtmak için oluşturulmuş IDA International Design Awards Şeref Ödülü ile ödüllendirildi.

İngilizce Amazing’den türetilmiş, titreşimi yüksek bir kelime olan ZA ZA ZING markası, içinde fazla detay barındıran, göz kamaştıran, ışığı yüksek, neşeli, rahat, gösterişli, insanları mutlu ortamlar yaratarak bir araya getiren ve çevresine de bunu yayan tabure, sehpa ve dekoratif aksesuar seçenekleri ile göz dolduruyor.

Klasik tabure formunun zamansız, özgün, konforlu, doğal çevreyle dost, renkli ve neşeli, yüksek standart tasarımlı yorumuyla öne çıkan Tabouret Z ve koleksiyonu tamamlayan Tabouret Table, hem iç hem dış mekanda kullanılabilecek ahşaplardan, doğal, kalitesi yüksek kumaşlardan ve yüzde 100 organik koton iplerden yapılan makrame ile tasarlanıyor. Özel sipariş ile uygulama aşaması 4-6 hafta arası süren ZA ZA ZING tasarımları, yaşam alanlarında farklı bir stil yaratmak isteyen dekorasyon severlerin beğenisine sunuluyor.

www.zazazing.design