Şehrin kalabalığından uzaklaşmak ve doğayla iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday asılabilir yatak Tiipi Bed, kış ve yaz bahçelerinin yanı sıra balkon ve teras gibi açık hava mekanlarında da rahatlıkla kullanılabiliyor. İnce ve kullanışlı kanvas taşıma çantası sayesinde ise kolaylıkla taşınabiliyor.

Tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica, doğa aktivitelerine düşkünlükleriyle bilinen Avustralyalılar tarafından üretilen yatak konforundaki modern hamak Tiipii Bed ile kamp tutkunlarını etkisi altına alıyor. Koronavirüs pandemisi sonrası kalabalıktan uzak, izole bir tatil geçirmek isteyenlerin de vazgeçilmezi olmaya aday asılabilir yatak Tiipi Bed, ince ve kullanışlı kanvas taşıma çantası sayesinde kolaylıkla taşınabiliyor. Tiipii Bed, kış ve yaz bahçelerinin yanı sıra balkon ve teras gibi açık hava mekanlarında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

Doğayla bütünleşmek ve huzurlu anların konforunu arttırmak isteyenleri cezdeben Tiipii Bed, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan temin edilebiliyor.

www.lunica.com.tr