Anahtarcıları ve çilingirleri tek çatı altında toplamak amacıyla ‘Kale Anahtarcılar Kulübü’nü hayata geçiren Kale Kilit, sektöre desteğini hız kesmeden sürdürüyor. Anahtarcıların ve çilingirlerin mesleki gelişimini desteklemek ve aralarındaki işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen 15. Eğitim ve Teknoloji Semineri, Kale Kilit’in platin sponsorluğunda İstanbul’da gerçekleştirildi. Yurt içi ve yurt dışından yoğun katılımın olduğu organizasyonda sergilenen Kale Kilit ürünleri profesyonellerden büyük ilgi gördü.





Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit, anahtarcıların ve çilingirlerin mesleki gelişimine ve kurumsallaşmalarına katkı sağlamayı sürdürüyor. Sektör temsilcilerinin son teknolojik gelişmelerden haberdar olabilmeleri ve aralarındaki işbirliğini geliştirebilmeleri amacıyla düzenlenen Eğitim ve Teknoloji Semineri’nin 15’incisi Kale Kilit platin sponsorluğunda 12-14 Nisan 2019 tarihlerinde Pendik The Green Park Otel’de düzenlendi.





Üç gün süren Eğitim ve Teknoloji Semineri kapsamında katılımcılar, yurt içi ve yurt dışı güncel gelişmeler, mesleki yenilikler ve yeni teknolojilerin kullanımı konusunda bilgilendirilirken, ticari büyüme ve network fırsatı elde etti.





Profesyonellerden Kale Kilit’in geniş ürün yelpazesine tam not





Yurt içi ve yurt dışından binlerce sektör temsilcisinin yer aldığı organizasyonda sergilenen Kale Kilit ürünleri büyük ilgi gördü. Güvenlikle ilgili her ihtiyaca yönelik geniş ürün yelpazesine sahip Kale Kilit’in standında yer alan emniyet kilitleri, rozetler, hidrolikler, bas-aç kilitler, topuzlu kilitler, manyetik kilitler ve kabin kilitlerinden oluşan zengin portföy ziyaretçilerden tam not aldı. Dünya’da bir ilk olan Kale Alarmlı Silindir, özel anahtarlı Hareketli Pimli Silindir ve yeni nesil Motorlu Otomat ürünleri sektör profesyonelleri tarafından ilgiyle karşılandı. Stantta bulunan Kale Çelik Kasa ve Kale Alarm ürünleri ve hizmetleri de sektör profesyonellerinin beğenisi kazandı. Standı gezenler ayrıca "Kale Anahtarcılar Kulübü"nün faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.





Kale Kilit, Kale Anahtarcılar Kulübü ile sektörü desteklemeyi aralıksız sürdürüyorSektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla uzun yıllardır ürün, hizmet ve çözümler geliştiren Kale Kilit, iş ortaklarını tek çatı altında toplamaya yönelik çalışmalarının ilk adımını 2015 yılında “Kale Anahtarcılar Kulübü”nü kurarak attı. Anahtarcılık sektörünü kurumsal bir yapıya ulaştırmayı hedefleyen Kale Kilit, “Kale Anahtarcılar Kulübü” vasıtasıyla iş ortaklarının mesleki gelişimlerini desteklemeyi aralıksız sürdürüyor. Kale Kilit bu kapsamda uzun yıllardır sektörün en prestijli etkinliği olan Eğitim ve Teknoloji Semineri’ni platin sponsor olarak destekliyor.