İhlas Yapı’nın Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçelerinde hayata geçirdiği üç konut projesinin iklimlendirme ihtiyaçları Toshiba Multi Klima sistemleri güvencesinde olacak. En son klima teknolojisi ve sağladığı optimum performans ile yaşam kalitesinin iyileştirilmesinde önemli rol sahibi olan Toshiba Multi Klima Sistemleri; 1640 adet split klima, 41 adet ticari split klima ve 8 multi split klima ile Marmara 4 Evleri, Bizimevler Güzelce ve Bizimevler 8 projelerinin tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını karşılayacak.

Japon teknolojisine sahip üstün konfor

Japon teknolojisine sahip Toshiba Multi klima sistemleri, multi split klimalarının esnek yapısıyla birden fazla odada iklimlendirmenin gerektiği durumlarda tüm ihtiyacı karşılamasıyla ve düşük enerji tüketimiyle öne çıkıyor. Hafif ve kompakt dış üniteleriyle duvarda daha az yer kaplayan, temiz ve sessiz bir ortam sağlayan Toshiba Multi Klima Sistemleri,  beş odaya kadar geniş çaplı bir iklimlendirme seçeneği sunarak arzu edilen konfor düzeyinin sağlanmasına yardımcı oluyor.

Alarko Carrier Hakkında

Gebze ve Dudullu’da toplam 96.000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesislerinde ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sistemlerinin üretimini sağlayan Alarko Carrier iklimlendirme sektörünün önemli üreticiler arasında yer alıyor. Ayrıca Alarko Carrier, dünyanın önde gelen üreticilerinin distribütörlüğünü yaparak bu ürünleri tüketicilerine sunuyor. Üretici kimliğinin yanı sıra Toshiba markasıyla bireysel klimaların, ısı pompalarının ve aynı zamanda Carrier ve Wolf marka ürünlerinin ithalatını ve satışını gerçekleştiriyor. Değişen tüketici ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda üstün teknolojili ürünler geliştiren Alarko Carrier, 5 kıtada 65 ülkeye ihracat yaparak global ölçekli projeleri ile Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Müşteri odaklı hizmetini yurt içinde de sürdürerek ülke genelinde 262 bayi, 290 servis ve satış sonrası servis ağıyla tüketicisine ulaşıyor.  

Alarko Holding çatısı altında bulunan Alarko Carrier, lider ve bağımsız uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yayımladığı “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” listesinde Isıtma-Soğutma-Havalandırma kategorisinde 4 yıl üst üste yer alan tek markadır.

İlk yerli kombi üreticilerinden olan Alarko Carrier, sektöründe SA 8000  ve Enerji Yönetim Standardı Belgesi (ISO 50001) alan İlk Türk Şirketidir.