Evidea’nın yeni mağazası, Çamsan Park AVM’de kapılarını açtı. 15 Ekim’de açılışı yapılan ve Evidea müşterilerinden yoğun ilgi gören Çamsan Park AVM Evidea mağazasında, binlerce çeşit ürün, evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenleri bekliyor. Evidea, yeni mağazasının açılışına özel 500 TL ve üzeri alışverişe anında 100 TL indirim kampanyası düzenliyor!

2019 yılında gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan ve güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterileriyle buluşan Evidea, büyüme hamlesine devam ediyor. Yoğun ilgi gören ve özellikle kadın tüketicileri heyecanlandıran yeni Evidea mağazası “Burada her şey evim için” sloganıyla Çamsan Park AVM’de açıldı.

Yeni Evidea mağazası, evi için alışveriş yapmak ve evine değer katmak isteyenlere kaliteli, kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri makul fiyatlarla sunuyor. Oldukça geniş ve ferah Evidea mağazasını ziyaret edenler, çocuk ve yetişkin odaları için ilham verici dekoratif fikirler buluyor.

“Burada her şey evim için” diyenlerin buluşma noktası Evidea, mağazalarında aldığı üst düzey hijyen tedbirleriyle müşterilerine alışverişin güvenli ve keyifli halini sunuyor. 5 yıl içinde 110 mağaza açmayı planlayan Evidea, çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak, ortalama 1600 m2 büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Evidea’nın mağaza açılışları 2020 yılı boyunca Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinde devam edecek.