Evdema, 10-14 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek UNICERA Fuarı'nda ileri teknoloji ve doğal malzemelerden üretilen Du&Ka duvar kağıtları ve yenilikçi tasarımlara sahip Soprano Mutfak’ın yeni serilerini ziyaretçilerin beğenisine soruyor.





Ev dekorasyonuna getirdiği akılcı ve yenilikçi çözümlerle dikkat çeken Evdema, alanında dünyanın ikinci en büyük fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı - Unicera İstanbul’da Du&Ka ve Soprano Mutfak markaları ile 6. salon ve 6-E04 numaralı stantta sektör profesyonellerini ağırlayacak.





Soprano Mutfak





Geniş ürün yelpazesi ve her zevke uygun modelleriyle mutfaklara zarafet katan Soprano Mutfak'ın yeni modelleri; fonksiyonel, estetik ve ergonomik alternatifler sunuyor. Soprano Mutfak, içerisinde mutlu yaşamayı hayal ettiren mekanları aile konseptiyle bütünleştirerek inovatif bir yaklaşımla sunuyor. 2020 koleksiyonunun yeni modellerinin sergileneceği Unicera İstanbul’da tasarımı Evdema Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik’e ait yeni bir mutfak modeli de ilk kez görücüye çıkacak. Satış sonrası ücretsiz projelendirme, nakliye ve montaj hizmeti sağlayan Soprano Mutfak, kaliteyi sorunsuzca kullanma konforu vaat ediyor.





DU&KA’da Hakan Akkaya imzalı Koleksiyon





Evdema’nın üretici gücü Du&Ka duvar kağıtları yeni koleksiyonu ile Unicera’da yerini alacak. Ünlü tasarımcı Hakan Akkaya tarafından hazırlanan Du&Ka’nın yeni koleksiyonu sektörle ilk defa buluşacak. Du&Ka ürünleri mekanda pratik bir şekilde uygulanabilmesi, sağlığa zararlı madde içermemesi ve su bazlı olmasıyla dikkat çekiyor. Kolayca silinebilen ve söküldüğünde leke bırakmayan çevre dostu Du&Ka’nın tasarım yolculuğunu Hakan Akkaya Evdema standında anlatacak.





Evdema, Unicera İstanbul’da Du&KA’nın zengin renk seçenekleri ve modern tasarımlarından oluşan yeni serileri ile Unicera’nın yıldızı olmaya hazır.