Hindistan'ın turistik şehirlerini gezen, Tac Mahal'e hayran kalan, Hindistan sokaklarını karış karış gezen, çarşıya çıkarak hediyelik eşyalar alan Evrim Kırmızıtaş-Ömer Faruk Başaran Instagram'dan yayınladıkları fotoğraflarla takipçilerine adım adım Hindistan'ı gezdiriyorlar.




Evrim Kırmızıtaş Başaran'a gün boyu Hint halkı tarafından büyük ilgi vardı,fotoğraf çektirmek için adeta yarışan Hint'lilerin bu ilgisi karşısında çok şaşıran Evrim, Hindistan'ın kültürünü tanıyıp yerli halkın nasıl yaşadığını gözlemleyerek "emlak piyasasını da burda araştırmalıyım"diyerek , bol bol fotoğraf çektirdi.

Hindistan kültürünü tanımaya yönelik bir tatile çıkan sosyetenin ünlü çifti Evrim Kırmızıtaş -Ömer Faruk Başaran , tapınakları, sokakları, kendine özgü kıyafetleri ve âdetleriyle Hindistan'ı yeniden keşfediyorlar.
Gayrimenkul sektöründe dünya 3. Lüğü,Türkiye birinciliği olan Evrim Kırmızıtaş Başaran

"Bu kalabalığın, kaosun, kirliliğin, gürültünün arasından çıkıp böyle bir manzara ile karşılaştığımda, uzun uzun bakakaldım.Siz de hak verirsiniz ki, yaklaşık 1.2 milyar nüfusu olan Hindistan’da biraz huzur bulup, böylesine tarih kokan ve görselliği ile büyüleyen bir eserle yüzleşmek çok enteresan bir deneyim oldu bizim için..Tac Mahal, Hindistan’ın Agra şehrinde aşk için inşa edilen, Dünya’nın en büyük ve en güzel anıtı olarak kabul edilen, geceleri aydan daha parlak görünen, Türk-İslam mimarisinin göz bebeği ve Hindistan’daki en değerli yapılardan birisi. Hatta bence ,Dünya’nın 7 harikasından birisi olacak kadar değerlidir cevabını duyacağınız nadide eserlerden...Hindistan ile ilgili özel roprtaj vermek istiyorum,anlatacak o kadar çok şeyim var ki..."