Sosyal aktiviteleriyle sanatın ve kültürün merkezi haline gelen İstMarina AVM, aldığı önlemlerle salgın sürecinde çalışan ve ziyaretçilerine güvenli ve sağlıklı bir sosyal yaşam ortamı sunmaya devam ediyor. 

6 - 7 - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Outdoor Ürünleri’ pazarına ev sahipliği yapacak olan İstMarina AVM, macera ve doğa severleri bir araya getiriyor. 3 gün boyunca devam edecek keyifli etkinlikte atölye çalışmaları ve bilgilendirici eğitimlerin yanı sıra ünlü outdoor markalarına ait tüm ürünler indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşacak.

Deprem eğitimi verilecek

“Doğa Sana Geliyor” temasıyla düzenlenecek ‘Outdoor Ürünleri’ pazarında, deprem ile ilgili hayat kurtarıcı teknikler aktarılacak. Deprem tehlikesinin oluşturacağı riskleri en aza indirmek için deprem öncesi alınması gereken önlemler, deprem sırasında doğru davranış şekli ve deprem sonrasında yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgiler ziyaretçilerle paylaşılacak.

Öte yandan, 3 gün boyunca 15:00 -16:00 saatlerinde outdoor eğitimcileri tarafından verilecek olan “Doğada Hayatta Kalma Teknikleri Eğitimi”nin yanı sıra yine etkinlik süresince bisiklet kültürü ve sporu hakkında da önemli bilgilerin paylaşılacağı alanda, deri cüzdan atölyesi, atış poligonu ve tek teker ile AVM içi sürüş gibi birbirinden eğlenceli ve aksiyon dolu etkinliklere yer verilecek.

Etkinlikte, Efe Outdoor, Orcamp  ,Hannzal Coffee , Atlas Girişimcilik, Fıçıla, Vav Taktikal , Mekik Motors ,Suunto Saatler ,Fenomen Air Sports,Stanley ,Atilla Bisiklet, Geo Camper , Hotomobil- Restar, Deridede, Ego tek teker ve Petrichor Camper firmalarının standları yer alacak.

Çekiliş talihlileri ödüllendirilecek

Her yaştan insanı bir araya getiren etkinlik kapsamında birçok katılımcı aynı zamanda sosyal medyada çekiliş fırsatı yaşayacak.@istmarinaavm adresinde düzenlenen çekilişte, @outdoorstoreturkiye hesabını takip edip iki arkadaşını etiketleyerek çekilişe katılan herkes outdoor temalı çeşitli hediyeleri kazanma fırsatı yakalayacak.