Tüm canlılığıyla içimizi neşeyle dolduran yaz aylarında banyolarımızda bize mutluluk verecek esintiler yaratmanın tam zamanı… Creavit ile kişisel bakımımızı yaptığımız, arındığımız ve tüm enerjimizin odak noktası olan banyoları yenileyerek yazın tüm enerjisini hissetmenin mutluluğunu yaşayın!

Yazın Tüm Enerjisini Banyolarınıza Yansıtın

Creavit, yaz aylarının üzerimize kattığı hafiflik etkisini banyo mobilyalarıyla banyolarınıza taşıyor. Legno, Zeon ve Mask modelleri sahip oldukları ahşap ayakları ve duvara monte edilen yapısıyla zemine direkt monte olan banyo modüllerine kıyasla, banyonuzu olduğundan çok daha hafif gösteriyor. Aynı zamanda zarif tasarım çizgileriyle de yer aldıkları banyolara canlılık, doğallık ve estetik katıyor.

Doğanın En Gerçekçi Tonu Banyolarınızda

Ahşabın mucizesini ve tasarım yalınlığını banyo mobilyalarında buluşturan Creavit, banyolarda kusursuz bir doğallık yaratıyor. Doğanın en güzel rengini yaşam alanlarınıza fonksiyonel ve estetik bir biçimde sunarken, her tarza kolaylıkla uyum gösteren model alternatifleriyle bütüncül banyolar oluşturmanıza imkân sağlıyor.

Hijyen Bu Tarafta

Sürekli gelişen ve değişen beklentilere, banyodaki teknolojik yeniklerle çözümler sunmaya devam eden Creavit, banyoları tamamlayan rim-off kanalsız klozet ailesinin üyeleri; Mare, Solo, Free ve Elegant ile de hayatı kolaylaştırıyor. Hijyenin birincil öncelik olduğu banyolarda kanalsız yapısıyla rim-off klozetler temiz ve hijyenik yaşam alanları oluşturmanızı sağlıyor. 

Geniş ürün gamıyla banyolarınıza estetik, zarif, yenilikçi ve modern çözümler sunan Creavit’in tüm modellerini incelemek için creavit.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.