Çatı kaplama alanındaki ürünleri ile 10 yıl su geçirmezlik garantisi sunan Onduline Avrasya, yapı sektörüne güven vermeye devam ediyor.

Dünyadaki en hafif çatı kaplama malzemelerinden biri olan ONDUVILLA Hafif Kiremit, en zor hava koşullarına karşı dayanıklılığı ile yapılarınıza kusursuz bir koruma sağlıyor.

ESTETİK... SU GEÇİRİMSİZ… YÜKSEK DAYANIMLI… HAFİF... HIZLI VE KOLAY UYGULANABİLİR…

Uluslararası çevre ve sürdürülebilirlik standartlarını karşılama konusunda yüksek niteliklere sahip olan ONDUVILLA çatı kaplama malzemesi, Onduline SealSmart (akıllı kenetleme) teknolojisi sayesinde uygulandığı alanlarda su geçirmezlik sağlıyor. Esnek yapısıyla sıcak ve soğuk hava şartlarında, çatlamayan, küflenmeyen ve bakım gerektirmeyen ONDUVILLA Hafif Kiremitler, don bölgeleri de dâhil olmak üzere en zor hava koşullarında bile çatılarınızı koruyor.

Dünyadaki en hafif çatı kaplama malzemelerinden biri olan ONDUVILLA, çatıya sadece 4kg/m2 yük veriyor. Hafif olması, çatı konstrüksiyon maliyetlerinde sağladığı tasarruf, kolay taşınması ve kolay uygulanması tercih nedenleri arasında yer alıyor.

ONDUVILLA çatı kaplama sistemi ile oluşturulan çatı sistemleri daha iyi bir havalandırma sağlayarak yoğuşma sorununa ideal bir çözüm sunuyor.

Isı ve ses yalıtımına da katkı sağlayan ONDUVILLA, yağmur sesi, hava trafiği ve ağır vasıta trafiği gibi dış sesleri önemli ölçüde emerek iç mekân konforuna da katkı sağlıyor.

ONDUVILLA sistemi istendiğinde ısı yalıtımını içeren çözümleri de beraberinde sunuyor. ONDUVILLA Hafif Kiremit, dalga profiline uyumlu Villapor ısı yalıtım levhasıyla birlikte kullanıldığında ısı yalıtımlı çatılar elde etmeyi mümkün kılıyor.

Onduline Avrasya Hakkında

Türkiye’nin lider çatı kaplama ve su yalıtım malzemeleri üreticisi Onduline Avrasya, Onduline Group’un 1994 yılında kurulan Türkiye’deki iştirakidir. Şirket, 26 yıllık iş ve sektör tecrübesine sahip, bugün itibarıyla üç kıtada, yaklaşık 85 ülkede satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir. Sapanca’da yer alan üretim tesisi, aynı zamanda Onduline Group’un dünyadaki 2 Ar-Ge merkezinden biridir. Tüm bu faaliyetler neticesinde her yıl yaklaşık 10 milyon metrekareyi aşan ürün çözümleri ile müşteri memnuniyetini de en önde tutarak müşterilerini ürünleri ile buluşturmaktadır.