Yaz mevsiminin en çok tercih edilen rengi ‘beyaz’ birbirinden farklı tonlarıyla Filli Boya renk kartelalarında yer alıyor.

Özlemle beklenen yaz mevsimi geldi ve yazlık bölgelere, yazlıklara doğru yolculuk başladı… Yaza dair akla gelen ilk renk olan beyaz; zamansızlığını korurken sezon trendlerini yansıtan renklerle uyumlu kombinler yakalıyor. Renklerin etkisiyle yaşam alanlarının atmosferini değiştiren Filli Boya, beyaz ve tonlarının birçok seçeneğini renk kartelasında tüketicilerine sunuyor.

Ortama aydınlık ve ferah bir görünüm kazandıran beyaz tonları, otellerden yazlık evlere, kafelerden restoranlara kadar birçok mekânın değişmeyen ilk tercihi oluyor. Tüm renklerle başarılı bir uyum yakalayan beyaz, dekorasyonda en çok kullanılan renklerin başında geliyor. Yazlık mekanınızı yenilemeden önce Filli Boya’nın beyaz tonlardaki İpeksiserisinin öne çıkan renkleri İpeksi 10İpeksi 15İpeksi 75İpeksi 60’ı inceleyerek, göz alıcı bir dekorasyona giden yolda ilk adımı atabilirsiniz. Ayrıca, Filli Boya tam silinebilir ve yıkanabilir Momento Serisi ile beyazın ferahlığını hijyen ve temizlik hissiyle birlikte yaşatıyor.

Filli Boya, iç cepheler için hazırlamış olduğu 120 renkli İç Cephe Renk Koleksiyonu Kartelası ve 1.198 renkli Renxmatik Kartelası ile sektördeki renk liderliğini sürdürüyor.