REHAU’nun sulama hortumları bahçe sulamayı daha eğlenceli hale getirirken, bahçe severlerin hayatını da kolaylaştırıyor. REHAU bahçe hortumları yoğun kullanımlara Premium, orta-yoğun kullanıma Comfort, küçük bahçelere yönelik Allround su hortumları olmak üzere her alan için özel olarak üretildi. 

Yapı teknolojileri alanının lider markalarından REHAU, bahçe ekipmanları ürünleriyle bahçe bakımını daha eğlenceli hale getiriyor. 

Çok yoğun kullanımlara yönelik PREMIUM sulama hortumları, orta - yoğun seviyede gereksinimlere uygun COMFORT bahçe hortumları ve daha küçük bahçelere yönelik ALLROUND su hortumları ile bahçe bakımını sevenlerin hayatını kolaylaştırıyor. TREND bahçe hortumu ürün serisi ise çevre bilinciyle hareket eden bahçe severler ve tasarıma önem veren müşteriler için özel olarak hazırlandı. 

13 mm (1/2") ile 50 mm (2") arasındaki ölçülere sahip REHAU bahçe hortumlarının açıldıklarında uzunlukları 20 ile 50 metreye kadar ulaşıyor. REHAU ihtiyaç duyulması halinde 1000 metre uzunluğa kadar ulaşan hortum çözümleri de sunuyor. Bahçe hortumlarında renk tasarımı, hortum üzeri baskı veya ambalaj konusunda da özel istek ve ihtiyaçlara uygun üretim gerçekleştiriliyor. 

REHAU bahçe ekipmanlarına Via Gardenia güvencesiyle birçok satış mağazasından ve tüm online satış kanallarından ulaşabilirsiniz. 

REHAU Hakkında

REHAU, sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon için ileriye dönük ve bütünsel çözümler sunar. Buradaki odak, enerji verimli yapı, yenilenebilir enerjilerin kullanımı ve su yönetimi gibi konular üzerindedir. REHAU, pencere, bina teknolojisi ve inşaat mühendisliği alanlarında sofistike sistem çözümleri ile müşterilerine güçlü bir ortaktır. 170'ten fazla yerde yaklaşık 20.000 çalışanı ile bağımsız aile şirketi, dünya çapında pazara ve müşteriye yakın olmayı hedeflemektedir.

Daha fazla bilgi için: https://www.rehau.com/tr-tr/bahçe-hortumları