Her tarza uygun tasarımlarıyla açık havaya prestij katan Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica, Babalar Günü’nü şıklık ve konforu bir arada sunan hediye alternatifleriyle karşılıyor. Rahatlığı ile babaların gözdesi olacak Cloud Lounge ve Oscar sallanan koltukları ile L’unica, günün yorgunluğunu ve stresini çıkarmak isteyen babalara özel bir alan oluşturuyor.

Sıra dışı çizgisi ile açık hava mekanlarında adından sıkça söz ettiren L’unica, Babalar Günü’nde babasını mutlu ve rahat hissettirmek isteyenlere özel hediye alternatifleri sunuyor. Cloud Lounge ve Oscar sallanan koltuklar ile günün yorgunluğunu ve stresini çıkarmaya davet eden L’unica, açık hava tutkunu babaların vazgeçilmezi olmazı aday. Eşsiz tasarımı ve teak ağacı gövdesi ile dikkat çeken Cloud Lounge koltuk, dış mekana uygun ip detayları ile her türlü hava koşuluna dayanıklı bir yapıya sahip. Ahşap detayları ve modern örgü desenleriyle kendine has bir tarzı olan Oscar sallanan koltuk ise iç mekanın konforunu açık havaya taşıyarak babalara alınabilecek en iddialı hediyeler arasında yerini alıyor.

Babaların keyfine keyif katacak ve aynı zamanda bulunduğu mekanları şık bir görünüme kavuşturucak Cloud Lounge ve Oscar sallanan koltuklara, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.