Avrupa’nın ünlü caddelerinin bire bir aynısını Beylikdüzü Beykent’te İstanbul, Londra, Roma; Paris, Barcelona Şehirlerinin mimarisini yansıtmakta olup, bütün caddeler, İstanbul Meydanı’na çıkacak şekilde planlanmıştır.

Elit CADDE « Nefes Alıyor »

Giriş- Çıkış : 8 Adet ana giriş kapısı ile nefes alan çarşıda, misafirlerimiz kolaylıkla giriş yapabilir, gezebilir ve alışverişini yapabilir. Müşterilerimiz; yazın sıcaktan, kışın soğuktan etkilenmez. Elit Cadde; Beykent’in girişinde bulunan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Avrupa Caddesi olmak üzere, 2 büyük ana caddeyi birleştirmektedir.

Elit Çarşı Etkinlik Alanı ile bir çok Fotoğraf Sergisi, Resim Sergisi, Kitap İmza Günleri ve Kermeslerin yapılacağı 135 m2 alanı misafirlerimiz ÜCRETSİZ kullanabilecektir.

Elit Cadde’de « Çocuklar, güvenli ellerde »

Çocuk Etkinlik Alanı: Misafirlerimiz kıymetli yavrularını, anaokulu öğretmeni kontrolünde oyun alanına bırakıp, alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekler.

Yöresel Tatlar Sokağına girerek farklı lezzetlerin tanına bakmak ister misiniz ?

Zengin mutfağımızdan oluşan, farklı tat ve lezzetlerin sunulduğu sokakta firmalarımız, 7/24 saat kadar açık kalabilecektir. Yeme-İçme Sokağı; aynı zamanda, her iki caddeyi birleştiren yürüyüş yolu olarak kullanılmaktadır.

Beylikdüzü ilçesinin belirli mahallelerinden Servis imkanları sunan Elit Çarşı Müşterilerin kolay ulaşım sağlayacağı 2 adet servis. Otopark Her 2 cadde de açık otopark alanı ile misafirlerimiz kolaylıkla araçlarını park edebilirler.

Toplu Taşıma imkanlarının çok kolay olduğu çarşı E-5’e -Beykent Metrobüs Durağına, Araçla 3 dk ve 10 dk yürüme mesafesinde.