Sektörünün önde gelen iki firması gayrimenkul pazarlama faaliyetleri konusunda iş birliği yapacak.


"Değerinde Tapu Satmanın En Hızlı Yolu” vaadiyle ile faaliyet gösteren Tapu.com ve “Değerinde Değer Bulur” sloganı ile hareket eden Altın Emlak, gayrimenkul pazarlamasında güçlerini birleştiriyor. Yapılan işbirliği ile artık Altın Emlak temsilcilerinin portföyleri Tapu.com’un portalında da yer alacak. Ayrıca Tapu.com tarafından satışta olan taşınmazlar Altın Emlak temsilcileri tarafından da pazarlanabilecek.

Çözüm Ortağı Olacağız

Sektörün ileri gelen firmaları ile iş birliktelikleri yaptıklarını belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Dijital pazarlamadaki know – how gücü ile birçok ilki başaran Tapu.com ile tüm temsilcilerimiz artık birer çözüm ortağı olacaklar. Bu çalışma ile artık hem Tapu.com üzerinden portföy, hem de müşteri akışı mümkün olacak. Bu sinerjimiz ile de yepyeni iş fırsatları oluşacak” dedi.

İnternet Deneyimimiz Sahaya Yansıyacak

Tapu.com’un Genel Müdürü Emre Erşahin ise “Tapu.com her portföye özel olarak pazarlama yapabilen teknolojilere sahip ve internet üzerinden çalışan sistem ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkullerle ciddi alıcıları buluşturuyor. Yaptığımız işbirliği ile sahada Altın Emlak’ın deneyimli kadrosundan destek almalarını sağlayacağız. Sektörde bir ilk olan bu çalışma ile hizmetimizi bir adım öteye taşımız olacağız” dedi.

Alıcıların, alırken kazanacağı bir dönem içerisinde bulunduğumuzun altını çizen Emre Erşahin, “Tapu sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor, portföyümüzü gün geçtikçe genişletiyoruz. Son dönemde ciddi indirimlerle sonuç almaya çalışan satıcıların sayısının artmaya başladı ve bu sebeple emlak fiyatları da düşüş eğilimde, bu nedenle içinde bulunduğumuz dönem gayrimenkul için alırken kazanma zamanı. Özellikle böyle bir dönemde gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile daha çok alıcıya ulaşacağımızı düşünüyoruz” diyor.

İşbirliği Sektörde Bir İlk

İşbirliği sektörde dijital ve doğrudan pazarlama araçlarını bir araya getiren ilk örnek olacak. Günümüzde müşterilerin %92’si gayrimenkul arayışlarını online arama ile, %73’ü ise mobilden başlatıyor. Tapu.com’un sunduğu değerleme raporu kaynaklı bilgiye pazaralama ve müşterinin bu tapulara online ortamda ciddi teklif verebilmesi Türkiye’deki gayrimenkul alanında bir ilk. Aylık yaklaşık 700 bin görüntülemeye sahip olan Tapu.com site dışındaki pazarlama faaliyetleri ile aylık 10 milyon kişiye erişim sağlayarak bugüne kadar 71 ilde satışa aracılık etti. Altın Emlak ise 100’ü aşkın temsilciliği ile 25 ayrı ilde faaliyet gösteriyor.