Rose Marine Butik’te ailenizle mutluluğu yakalamak, güzel anları paylaşmak ve birlikte zaman geçirmek için gereken her şey var. Sevdiklerinizle birlikte yeni bir hayata başlamak ve mutlulukla dolmak istiyorsanız, zaman kaybetmeden Rose Marine Butik’e bekleriz.

Rose Marine Butik, Büyükçekmece’de yeniliklerle yükseliyor. Denize ve yeşile bakan, 2+1’den başlayan 5+2’ye uzanan toplam 142 daire, 14 dükkân, açık-kapalı havuz, yürüyüş alanları ve spor kompleksiyle sevdiklerinizle birlikte yaşayabileceğiniz yeni hayatınız sizi bekliyor.

Rose Marine Butik

Rose Marine Butikte güne keyifli başlarsınız. Evinizin salonundan gördüğünüz bu manzara sizi fazlasıyla iyi hissettirir. Salonunuzun camlarını açtığınızda, balkona çıktığınızda çevreden gelen kuş cıvıltılarını duyduğunuz an, bu iyi hissetme hali sizi daha da mutlu eder. Ve en önemlisi evde zaman geçirdikçe bu his hep peşinizden gelir.

Rose Marine Butikte eşsiz bir manzara eşliğinde terasta zaman geçirmek, hayatı güzel geçirmek anlamına gelir. Günün herhangi bir saatinde terasta olmak sizi fazlasıyla mutlu edecektir. İster sevdiklerinizle birlikte ister tek başına. Bu mutlu anlarla hayatı daha mutlu yaşamaya şimdiden hazır olun.

Rose Marine Butik Projesi

Rose Marine Butik’te hep zinde kalırsınız. Spor kompleksinde zaman geçirerek kendinizi fit tutabilirsiniz. İsterseniz salonda spor yapabilirsiniz, isterseniz havuzda. Hangisini tercih ederseniz edin, iyi zaman geçireceğinizden eminiz.

Rose Marine Butik’te alışverişe çıkmak bir keyif hali. Cadde boyunca uzanan 14 mağazadan alışverişinizi yapıp kendinizi şımartabilirsiniz. Alışverişe ara verip bir şeyler yemek ya da içmek istediğinizde caddedeki kafelere geçebilirsiniz. Kahvenizi yudumlarken o güzel anın tadını çıkarabilirsiniz.

Rose Marine Butik’te havuzdan deniz manzarasına bakmak; o manzaraya dalıp gitmek eşsiz bir keyif anı. Önünüze serilmiş olan bu manzaranın tadını ister havuzda çıkarın, ister havuz kenarında şezlongda uzanırken. Tamamen size kalmış.

Fevzi Çakmak Caddesi 13
34535 Büyükçekmece İstanbul www.gulinsaat.com.tr
  +90 212 876 29 00