Özgün dokularla duyuları harekete geçiren tasarımlar sunan Roca, aynı zamanda geliştirdiği yenilikçi malzemeler ile daha güvenli, dayanıklı ve hijyenik banyo alanlarının yaratılmasına destek oluyor. Roca’nın özgün malzemeleri olan Senceramic®, Stonex® ve Surfex® ile üretilen duş tekneleri, tüm banyo alanlarına uygun boyut ve renk alternatifleriyle farklı tasarım ihtiyaçlarına çözüm oluyor.

roca-duş-banyo

Senceramic® ile uzun ömürlü duş tekneleri

Doğal dokuların zarifliğini seramik malzemenin avantajlarıyla buluşturan Senceramic®, yüksek kaliteli benzersiz bir karışımla üretiliyor ve küçük bir dokunuşla banyonuzda fark yaratmanızı sağlıyor. Senceramic® ile tasarlanan Cratos duş tekneleri, zemin seviyesinde modern duş alanı uygulamalarına olanak tanırken, gözeneksiz yapısı sayesinde de maksimum hijyen ve temizlik kolaylığı sunuyor. Aşındırıcı malzemelere ve UV ışınlarına karşı dayanıklılık sunan Cratos duş tekneleri, kayma önleyici dokusu ile de uzun yıllar güvenli bir kullanım vaat ediyor.

Senceramic® ile üretilen duş tekneleri, mat beyaz, bej, kahve, inci ve onyx renk alternatifleri ve 10 farklı boyut seçeneğiyle hayalinizdeki banyoyu gerçeğe dönüştürmenize imkan tanıyor.

Her ölçüye uyum sağlayan Stonex®

Yüksek kaliteli reçine ve mineral bileşiminden oluşan özel Stonex® formülü ile üretilen Terran duş tekneleri, istenilen ölçüye göre hazırlanabilme özelliği ve 7 farklı renk seçeneği ile her banyonun gereksinimine cevap veriyor. Üretim sürecinde elde edilen dokulu yüzeyi sayesinde kaydırmaz özellik sunan Stonex®, darbeye, kimyasal ürünlere ve UV ışınlarına karşı üst düzey direnci sayesinde mükemmelliğini ve orijinal rengini uzun süre koruyor.

Doğadaki taş ve kaya yüzeylerinden ilham alan Stonex ile üretilen Terran serisi duş tekneleri çerçeveli, çerçevesiz, dikdörtgen, kare ve açılı modellerle birlikte; beyaz, arduaz, siyah, inci, onyx, bej ve kahve renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Bu yönüyle farklı tasarımlara ve farklı renklere imkan sunarken, istenilen ölçülerde kesilme özelliğiyle otel ve hastane gibi farklı ölçülere uyum gerektiren mekanlarda da ideal bir seçenek haline geliyor.

Surfex® doğadan güç alıyor

Surfex®, çok çeşitli boyutlara ve açılara uyum sağlayan, şimdiye kadar banyolarda yaratıcı tasarımlara izin veren, her yönüyle özgün bir malzeme sunuyor. Surfex® malzeme ile üretilen Modo duş tekneleri, mineral içeren yapısı ve parlatılmış yüzeyi ile banyoların ıslak alanlarında kullanım için ideal kaymaz bir zemin yaratıyor. Ayrıca kimyasal maddelere ve UV ışığına karşı yüksek direnç sağlayan Surfex®, tamamen organik malzemelerden üretiliyor ve bu yönüyle yüzde yüz geri dönüştürülebilir bir ürünü banyolara kazandırıyor.

Roca Hakkında: Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış seramik döşeme ve duvar karoları da dahil olmak üzere banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 86 üretim tesisi ile 24 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 1,8 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr