Bu paydada birleştiği acenteleriyle müşterilerinin her türlü gayrimenkul ihtiyacına çözüm ortağı olmayı amaçlayan RETÜRK, yenilikçi, eğitimli, profesyonel gayrimenkul danışmanları kadrosuyla kaliteli hizmetin tek adresi olarak gösterilmektedir.

RETÜRK Emlak

Franchise ağını her geçen gün genişleten RETÜRK, kendi işini kurmak, kendi işinin patronu olmak isteyen, hedefleri ve iş hayatından beklentileri yüksek girişimcileri RETÜRK çatısı altına davet ediyor. Minimum sermaye ile bol kazanç sağlanan gayrimenkul sektöründe temsilcilikleri her geçen gün artan RETÜRK’teki yerinizi ayırtın, kazanan siz olun…

Retürk Gayrimenkul Kurumsal Kimlik

Retürk Gayrimenkul, marka bilinirliğini yaygınlaştırmak ve bağlı ofislerinin işlem hacmini artırmak için bilinen tüm pazarlama ve tanıtım faaliyetlerini etkin bir şekilde kullanır. Retürk ofisleri bu marka desteği ile faaliyette bulunur.

Franchise Kurulum Sürecinde Sektör ve İş Danışmanlığı Desteği

Retürk Gayrimenkul, yeni ofisler sisteme katıldıkları andan itibaren, ofislerin kurulması, ekiplerin oluşturulması, oryantasyonları, eğitimleri, bütçe yönetimi, bölge geliştirme çalışmaları gibi alanlarda konusunda Uzman Franchise Geliştirme ve Franchise Saha ekipleriyle birlikte çalışma imkânı bulmaktadır.

Know How ve Bilgi Desteği

Retürk Gayrimenkul, ofislerinin başarısı için gerekebilecek danışmanlık ve destek hizmetlerini geniş bir yelpazede sunmaktadır. Bu doğrultuda her gayrimenkul ofis veya danışmanı ihtiyaç halinde Retürk uzmanlığını yanında hissetmektedir.