Yemyeşil bir ormanın kucağında modern mimariyle şekillenen Zeray Dora Hill, doğayla iç içe bir yaşam vaad ederken, evinizin dışında geçirdiğiniz zamanların da keyifli ve ayrıcalıklı olmasını sağlıyor. Zeray Dora Hill’de yaşam alanları, birbirini kesmeyen konumuyla hem iç içe, hem birbirinden uzak... Mimari detayları da doğayla hayranlık uyandıracak bir uyum içinde. 

Sonbaharın ve Kışın yağmura duyduğu romantik aşkı, İlkbaharla ritim tutan kuş cıvıltıları, Yazın heyecan veren canlılığı… 4 mevsimi tek bir yerde, Zeray Dora Hill’de Yaşamak Ne Güzel!

Kocaeli ve çevresinde birçok başarılı projeye imza atmış olan Zeray İnşaat, "Dora Hill" adıyla yeni bir projeye başlıyor. 1+1'den 4,5+1'e kadar bahçe ve çatı dubleksleri ve ara kat seçenekleri bulunan proje, 720 bin metrekare ormana komşu konumda yer alıyor. Benzersiz manzarası ve doğayla bütünleşen mimarisiyle dikkat çeken Zeray Dora Hill projesinde deniz, orman ve göl manzaralı modern evlerde yaşamak mümkün.

Zeray Dora Hill projesinde kapalı ve açık yüzme havuzu, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, yetişkinler için aktivite ve eğlence alanı, amfi tiyatro ve etkinlik meydanı, cafe lounge, basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu, hamam, sauna, SPA, her daireye ait kapalı otopark bulunuyor.