Bir çok firma gibi 2022 yılına yeni proje ile girdiklerini söyleyen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ispartakule’ iki markanın sektördeki deneyim ve finansal güçlerini birleştirmelerinin bir sonucu olarak hayata geçecek. Çalışmaları son aşamaya gelen yeni proje, iki şirketin ortak inşa edecekleri ikinci proje olacak.

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding, ortaklaşa hayata geçirecekleri yeni projeleri için kolları sıvadı. Bahçeşehir Ispartakule’de konumlanacak olan ‘Meydan Ispartakule’ iki markanın sektördeki deneyim ve finansal güçlerini birleştirmelerinin bir sonucu olarak hayata geçecek. Çalışmaları son aşamaya gelen yeni proje, iki şirketin ortak inşa edecekleri ikinci proje olacak. 

meydan-ıspartakule1

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, “Yeni konut projelerinde peyzaj alanı ve yürüyüş parkuru geniş bir alana yayılan, balkonlu ya da bahçeli projeler satın alma kararında etkili olacak. Yatırımların hem nitelik hem de nicelik açısından, bu tespitler düşünülerek analiz edilmesi gerekiyor. Bizim de bu çerçevede yeni projeler gündemimizde ve çok yakında hayata geçirmeyi planlıyoruz. Devam eden projelere ek olarak yeni bir yatırım için hazırız. Bahaş Holding’le birlikte Ispartakule’de hayata geçireceğimiz yeni projemiz ‘Meydan Ispartakule’, yaklaşık 45 bin metrekare arazi üzerinde iki etap, otel, ofis ve rezidanstan oluşan karma bir proje olarak inşa edilecek. Bu projede Meydan Ardıçlı’da olduğu gibi bir meydanımız olacak. Geniş ve zengin bir sosyal donatı alanı planladık. Bu sosyal donatı alanının içinde bir gölet, etrafında alışveriş mağazaları, restoran ve kafeler yer alacak." dedi.

Proje Hakkında Detaylı Bilgi Çok Kısa Zamanda Sizlerle Paylaşacağız.