Mutluluğu doruklarda yaşamak hakkınız. Bu nedenle ayrıcalıkların keyfini daha rahat çıkarmanız için peyzaj alanını çok geniş tuttuk. Çünkü özgürce koşabildikleri yerlerde çocuklar, çok daha mutlu…


Mutluluğa dair Her şey...

Şimdi butik bir yaşam alanındasınız. Şehir merkezinde sabahın ilk ışıkları, yerini akşamüstü loş bir ışığa bırakıyor. Yeşilin içinde çocukların özgürce eğlendiği bir mutluluk merkezi… Mutluluğa dair ne varsa Koşuyolu Konakları’nda topladık. Ve şimdi hepsini size sunuyoruz.

Koşuyolu Konakları’nın mimarisi, muhitin seçkin ruhuna uygun tasarlandı. Az katlı konutlar, butik şıklıkla bir araya gelip keyfinizi kat kat arttıracak. Havuza, bahçeye, çimlere… Kısacası her şeye çok daha yakın olacaksınız.

Her seçenek ayrı bir mutluluk

Seçenekler öyle avantajlı ki… Yalnızca 58 konuttan oluşan Koşuyolu Konakları’nda ister bahçe seçeneğiyle yeşilin keyfini doyasıya yaşayın, ister dubleks daire seçeneğiyle ferahlığı iki katına çıkarın. Farklı metrekarelerde, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 dairelerin her köşesinde konforu doyasıya yaşayın.

Kadıköy’den deniz yoluyla ulaşım ise yolculuğu keyfe dönüştüren bir diğer alternatifiniz…

Bu ayrıcalıklar derin bir nefes aldırır

Dört bir yanınızdaki yeşil alanlarda nefes alacak, civardaki kafelerde sevdiklerinizle derin bir sohbete dalacaksınız. Yanı başınızda İstanbul’un önemli restoranları şık bir akşam yemeği için her şeyi sağlayacak. Sauna ve fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ayrıcalığıyla yorgunluk yerini keyfe bırakırken, çocuk oyun alanı ve piknik alanı çocukların yeni gözdesi olacak.

Size ve ailenize tüm bunları doyasıya yaşamak kalacak.

Huzur geniş alanlara yayılsın

Butik bir yaşam tarzı, yeşil alanlar, şehir… Sizin için üçünü bir araya getirerek muhteşem bir yaşam merkezi inşa ettik. Koşuyolu Konakları’nda, şehrin içinde dingin bir yaşamı size sunuyoruz. Siz de bu butik yaşam merkezinin ailesine katılmak istiyorsanız satış ofisimize bekliyoruz.