Delta Yatırım Holding tarafından hayata geçirilecek Has Delta İncirli projesinin detaylarını emlak haberi projeler sayfasında, projenin lokasyonu, teslim tarihi, fiyat ve metrekare aralıkları, kat ve daire tipleri, projenin sosyal donatıları, vaziyet planı, projeye ait iç ve dış mekan resimleri, projenin tanıtım ve reklam videoları, projenin bulunduğu il ve ilçe ile ilgili yatırım analizleri, projenin bulunduğu bölgedeki hastane, okul ve alışveriş merkezleri gibi çevre bilgileri ile birlikte Has Delta İncirli projesinin haberlerini yer veriyoruz.


Delta Yatırım Holding imzası taşıyan Has Delta projesi 12 bin 640 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projenin içerisinde 140 yataklı ve 5 yıldızlı bir otel, 120 civarında rezidans ve 50 ünitelik açık cadde mağazaları bulunuyor. 4 bloktan oluşan projede blokların yerden yüksekliği 6 kat olacak. Yerin altındaki 5 kat, otopark ve otelin donatı alanları için ayrılacak.


Delta Has İncirli Projesine Yakın Kurumlar.


Aile Hastanesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Bahçelievler Devlet Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Medical Park Hospital, Ethica İncirli Hastanesi, İstanbul Göz Hastanesi, Özel Nisa Hastanesi, Memorial Hizmet Hastanesi, Medicana Bahçelievler, Memorial Bahçelievler Hastanesi, Dünyagöz Hastanesi, Vital Hospital, Safa Hastanesi, Özel Sante Plus Hastanesi, Özel Ataköy Hastanesi, İlgi Hastanesi, Özel Güngören Hastanesi, Kızılay Tıp Merkezi Bakırköy, İstanbul EAH Bakırköy Osmaniye Semt Polikliniği, Özel Çamlık Hastanesi, Büyük Anadolu Tıp Merkezi, Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi




İletişim Bilgileri


İl / İlçe: İstanbul Avrupa / Bahçelievler
Adres: Talatpaşa Caddesi Bahçelievler/İstanbul
Telefon: 0212 554 29 00
Web site: http://www.deltayatirimholding.com
E-Mail: [email protected]




-----------------------------------------------------------------------------------------------------




Proje Bilgileri


Yapımcı Firma: Delta Yatırım Holding


Proje Tipi: Rezidans , Dükkan
Konut Sayısı: 120
Arsa Alanı: 12624 m2
Konut Tipleri:
Metrekare Alanı: 0 - 0 m2
Teslim Tarihi: Mart 2022