Elmas İstanbul Konakları

Elmas İstanbul Konakları, İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor. 80 üniteden oluşan konut projesi, 4 katlı, 4 bloktan oluşuyor. İstanbul emlak konut projeleri arasında yer alan yapı, farklı daire seçenekleri ile kendinize uygun daireyi seçmenize yardımcı oluyor.

Projenin Detayları
Konut Tipi Geliştirici
Daire
YKM Fener İstanbul
m2 Aralıkları Teslim Tarihi
92 - 224 m²
Mart 2021


Büyükçekmece’de yükselen konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 daire tipleri yer almaktadır. Dairelerin genişliği 2+1’de 92 ila 97 m² 3+1’de 125 ila 139 m², 4+1’de 167 m² 4+2’de 218 ila 224 m² 5+1 dairelerde ise 186 m² büyüklüğünde tasarlanmıştır.YKM Fener İstanbul’un yapımı üstlendiği konut projesi Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Üst dairelerin deniz ve göl manzarasına sahip olduğu konut projesi, şehrin içinde, şehirde uzak bir yaşam alanı sunuyor.

Daire Sayısı: 80 Banka Kredisi: Uygun
Taksitlendirme: Var Sosyal Alanlar : Mevcut
Kat Sayısı : 4 Yeşilalan: Var
Daire Tiplari: 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1

Elmas İstanbul Konakları ile Yeni Bir Hayat Sizi Bekliyor!

Elmas İstanbul Konakları, 80 daireden oluşan konutları ile Büyükçekmece’de yeni bir ev değil, yeni bir hayat sunuyor. Proje hem yatırım yapmak, hem de yaşamak isteyenler için özel fırsatlar sunuyor. Site içinde yer alan sosyal imkanları ile her şey yakınınızda konumlanıyor. İstanbul’un yükselen değeri Büyükçekmece’de yeni bir yaşam sunan Elmas İstanbul Konakları, deniz ve göl manzarası ile alıcıların dikkatini çekiyor.

Büyükçekmece konut projesi herkesin aynı anda faydalanabileceği sosyal imkanlar sunuyor. Projenin içinde açık havuz ve çocuk havuzu seçenekleri yer almaktadır. Suyun tadını büyük - küçük demeden doyasıya çıkaracağınız alanlar sizleri bekliyor. Açık havuz ile birlikte hamam, sauna, masaj imkanlarından da faydalanarak stresten uzak bir yaşama dahil olabilirsiniz.

Satılık konut seçenekleri ile Büyükçekmece'de yükselen proje, bütçenize uygun daire tipleriyle ev sahibi olmanızı kolaylaştırıyor. Elmas İstanbul, 2021 yılında teslim edilecek İstanbul konut projeleri arasında yer alıyor.

Elmas İstanbul Modern Mimarisi ile Ön Plana Çıkıyor

Ailenizle keyifle zaman geçireceğiniz bu konutlarda elit bir yaşam sizleri düşünerek tasarlandı. Modern mimarinin ön plana çıktığı bu konutlarda eğlence ve huzurla dolu bir yaşam sizleri bekliyor. Günlük ihtiyaçlarınızın konforla karşılandığı bu yaşam alanlarında pek çok detay sizler için düşünüldü. 7/24 güvenlik ile korunan Elmas Konaklarında açık otopark, yeşil alanlar, yüzme havuzu, jimnastik, sauna, Türk Hamamı, buhar odası gibi alanlar bulunuyor.

Büyükçekmece konut projeleri hakkında detaylı bilgi almak için uzman ekibimize danışabilirsiniz. Emlak Haberi, satılık sıfır projeler, kampanyalı projeler, hemen teslim projeler ve daha birçok konu hakkında en net bilgiyi verebilecek adreslerin başında yer alıyor.

Elmas İstanbul Konakları, Avrupa Yakası'nın merkezi lokasyonu Büyükçekmece’de yer alıyor. Konut projesi; E-5'e 50 m, uzun yürüyüşler yapacağınız sahile 500 m, marinaya 850 m, TÜYAP’a 6 km, Metrobüs’e 100 m, TEM Bağlantı Yolu’na 6 km, Hadımköy Gişeler’e 16 km uzaklıkta yer almaktadır. Proje toplu taşıma araçları başta olmak üzere pek çok devlet hastanesi, okul, pazar yeri ve marketlere bir adım uzaklıkta konumlanmaktadır.