Prive Kemer Rezidanslar, Türkiye'nin en seçkin ailelerinden bazılarının yaşadığı Belgrad Ormanı içinde, Kemer Country Golf Kulübü'nün bitişiğinde ve yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Sizlere İstanbul'un en prestijli adreslerinden birinde ev sahibi olma fırsatı sunan çok sınırlı sayıdaki Prive Kemer Konutları'nın satışa sunulduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Prive Kemer İstanbul Residences, İstanbul havaalanına sadece 20 km/20 dakika, Vadistanbul'a 16 km/20 dakika, İstinye Park'a 22 km/25 dakika ve İstanbul'a 25 Km/30 dakika gibi İstanbul'un tüm olanak ve olanaklarına kolayca ulaşılabilecek mesafededir. Zorlu Center ve Boğaz. Ayrıca, Privé Kemer İstanbul Luxury Residences'a 30 dakikadan kısa mesafede birçok önde gelen Uluslararası okul ve üniversite bulunmaktadır.

Ayrıca ayrıcalıklı yaşam alanı ve her odasından orman manzarasıyla lüksü bir arada sunan Prive Kemer İstanbul Luxury Residences, yeni açılan Kağıthane – İstanbul Havalimanı Metrosu'na sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. Prive Kemer Konutları.

Şimdi çok sınırlı sayıda alıcıya, bu özel ve ender geliştirmede kendi lüks evinizi satın alarak diğer seçici sahiplere katılma fırsatı sunuyoruz.

Türk Vatandaşlığı yatırım programı, yatırımcıların hem Asya Yakası hem de Avrupa pazarlarını satın almalarını sağlar. Türkiye, yaşamak veya iyi bir yatırım yapmak için İstanbul'da bir daire satın alabileceğiniz mükemmel bir yerdir. Türk emlak sektörü her geçen gün büyüyor. Satılık olan bu ev tamamen Türk Vatandaşlığı başvuruları için geçerli olup daire fiyatı ve resmi kıymet takdiri Vatandaşlık başvurusu için gerekli olan değer olacağından bu ev Türk Vatandaşlığı için ideal bir yatırım fırsatı olarak değerlendirilebilir. Daireyi 3 yıl elinizde tuttuğunuzda hiç şüphesiz çok iyi bir kârla satabileceksiniz.

Emlak türü: Proje

Kolaylıklar

7/24 Güvenlik,

Basketbol sahası,

Spor Merkezi,

Yeşil alan,

Spor salonu

NEDEN ALINIR?

🌲 Orman Manzarası,

🌲Ormana Yürüme Mesafesinde,

🗺️ Merkezi Konum,

🚌 Ulaşıma Erişim