Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ocak-Mayıs 2022 döneminde gerçekleşen ipotekli konut satışları, bir önceki yılın aynı dönemine göre %72,3 artışla 129 bin 707 oldu. Ocak-Mayıs döneminde gerçekleşen diğer konut satışları ise bir önceki yılın aynı dönemine göre %30,2 artışla 446 bin 182 oldu. Rakamlara göre Türkiye’de satılan ortalama her 5 konuttan 1’inin krediyle satın alındığını söyleyen Aegon Türkiye Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay “Konut kredi faizleri yüksek oranlarda seyrediyor. Dolayısıyla ev sahibi olmayı planlayanların önünde önemli bir masraf kalemi bulunuyor. olayinkolayi.com olarak, finans kuruluşlarından konut kredisi kullanacaklara sunduğumuz indirimli kredi hayat sigortası ürünü sayesinde masraflarını bir ölçüde azaltarak daha avantajlı kredi kullanım imkanı sağlıyoruz” dedi. olayinkolayi.com sitesinin, ev alacaklara rehber olduğunu vurgulayan Akçay hesaplama araçları sayesinde; gelire göre ne kadarlık bir ev alınabileceği, emlakçı komisyonunun tutarı, tapu harcının ne olacağı ve taşınma masrafları gibi ortalama masrafları önceden görebilen kullanıcıların, farklı sürprizler yaşamadan bütçelerini oluşturabildiklerini ifade etti.

Kredi, sigorta ve konut süreçlerini kolaylaştırmak için yola çıkan olayinkolayi.com, sunduğu “Konut Asistanı” hizmetiyle, ev almak isteyenlere aradıkları konut için gerekli olabilecek birçok araca tek bir adresten ulaşabilme imkanı sağlıyor. “Burada her olayın bir kolayı var!” sloganıyla asistanlık hizmeti veren site, konut kredisi kullanacaklara, bankaya gitmeden önce kendilerine sunulan avantajlı teklifler sayesinde kredi, sigorta ve konut yolculuğunda karşılarına çıkabilecek gereksiz masraflardan kurtarıyor.

Boulevard Sefaköy

olayinkolayi.com’un kredi hesaplama modülü sayesinde, kriterlerine uygun Konut Kredisi tekliflerini kolayca görüntüleyebilen kullanıcılar; aynı zamanda kredileriyle uyumlu %40’a varan avantajlı Kredi Hayat Sigortası teklifini de anında alabiliyor. Üstelik olayinkolayi.com, Kredi Hayat Sigortası satın almak isteyenlere taksitli ödeme seçenekleri de sunuyor. Buna göre Konut Kredisi kapsamında Kredi Hayat Sigortası poliçesi satın almak isteyen kullanıcılar, prim tutarına bağlı olarak kredi kartı ile %25 peşin + 5 taksit, yıllık 12 taksit gibi birçok ödeme kolaylığından yararlanabiliyor.

olayinkolayi.com sitesinin Kredi Hayat Sigortası ürünü hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler www.olayinkolayi.com adresini ziyaret edebilecekleri gibi, hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında 0850 222 3466 numaralı Çağrı Merkezi numarasını arayarak veya Whatsapp hattı üzerinden sağlanan anlık yanıt sistemi üzerinden ücretsiz asistanlık hizmeti alabilirler.