ODE Yalıtım, sokak hayvanlarının yaşam alanlarını iyileştirmek üzere harekete geçti. Zümrüd-ü Anka Gönüllüleri’nin sokak hayvanları için hayata geçirdiği “Kulübesiz Pati Kalmasın” projesine destek olan şirket, bu kapsamda üretilen tüm kulübeler için membran tedarik ederek, kulübelerin zorlu mevsim koşullarına uygun ve korunaklı hale gelmesini sağlayacak. Proje kapsamında yapılan ilk kulübeler Bitlis’in Ahlat ilçesine ulaştırıldı.

YUVASIZ SOKAK HAYVANLARI KALMAYACAK

Ürettiği membranlar ile Türkiye genelinde ve 75’in üzerinde ülkede binalara sağlıklı su yalıtımı uygulanmasını sağlayan ODE Yalıtım, bu kez sokak hayvanlarının daha korunaklı barınma alanlarına sahip olması için harekete geçti. Zümrüd-ü Anka Gönüllüleri’nin sokak hayvanları için geliştirdiği “Kulübesiz Pati Kalmasın” projesine destek olan ODE Yalıtım, bu kapsamda üretilecek tüm kulübelerin membran ihtiyacını karşılayacak.

Su Yalıtımlı Kulübelerde

Proje kapsamında yapılan ilk kulübeler, iklim koşullarının sert olduğu Bitlis’in Ahlat ilçesine gönderildi. Sokak köpeklerinin rahatça barınabileceği kulübeler, su yalıtımı sayesinde yağmur ve kara karşı korunaklı olacak.

BÜTÜN HAYVANLAR YUVAYA KAVUŞACAK

Ozan Turan: “Sokak hayvanlarının yaşamını iyileştirmeye katkı sunmayı hedefliyoruz”

Sokak hayvanlarının zor koşullarda yaşadığına dikkat çeken ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “ODE Yalıtım olarak yaşamı iyileştirmenin en önemli unsurunun çevreyi ve doğal ortamı korumak olduğuna inanıyoruz. Bu bakış açısıyla dünyanın dört bir yanında, birbirinden prestijli projelerde kullanılan membranlarımız ile bu kez sokak hayvanlarının yaşamlarını iyileştirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamlı projeyi hayata geçiren Zümrüd-ü Anka Gönüllüleri’ne de teşekkür ediyoruz” dedi.

ODE SOKAK HAYVANLARINI EV YUVASIZ BIRAKMIYOR.

ODE Yalıtım Hakkında:

1985 yılında taahhüt faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ODE, 1988 yılında Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu alanlardan birine yönelerek yalıtım sektöründe ilerleme kararı aldı. 1990 yılında ithalatçı, 1996 yılında ise üretici kimliğine kavuşan ODE; Yapı ve Teknik Yalıtım olmak üzere 2 ana kategoride üretim yapmaktadır. ODE bugün 6 modern üretim tesisinde, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeliyle yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Global bir marka olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım’ın ürünleri, 6 kıtada, 75’in üzerinde ülkede tercih edilmektedir.