Tahincioğlu Gayrimenkul'ün merakla beklenen Bodrum projesi "Nidapark Gündoğan" adıyla ön talep toplamaya başladı. Bodrum Gündoğan ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan yeni projede villa ve rezidanslar bulunacak. 

Nidapark Gündoğan nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul, "Nidapark" markasını Bodrum'a taşıyor. Bodrum'un en güzel bölgelerinden Gündoğan'da hayata geçirilecek yeni projeye "Nidapark Gündoğan" adı verildi.

"Tablo gibi bir manzara, Tahincioğlu ayrıcalığıyla yakında Bodrum'da" sloganıyla yola çıkan projede villa ve rezidanslar yer alacak. Proje için ön talep süreci başladı.

Nidapark Gündoğan'da Ön Satış Dönemi başladı

Nefes kesen Gündoğan manzarası, müstakil yaşam keyfi sunan villa ve evleri, her eve özel havuz ve bahçeleriyle Gündoğan'da yepyeni bir gün başlıyor. 

Nidapark Gündoğan fiyat listesi?

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Holding, merakla beklenen yeni projesi Nidapark Gündoğan için düğmeye bastı. Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı.

Nidapark Gündoğan ne zaman Teslim?

Mayıs ayında Nidapark Göcek projesini yatırımcılarla buluşturan Tahincioğlu Holding, yeni konut yatırımlarına da son sürat devam ediyor. Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün öncü isimleri arasında yer alan Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu da korumaya devam ediyor.