Nidapark Bomonti

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesi iç mekan tasarımı ile yaşam kalitenizi yükseltiyor. Proje, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşuyor. Projenin ticari ünite sayısı 17 dükkan 3 ofis olmak üzere toplamda 20 konuttan oluşuyor. Üç bloktan oluşan projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. 536 konut olarak planlanan projede, değişikliğe gidilerek konut sayısı 840’a yükseltildi.

Proje Bilgisi
Daire Sayısı Kat Sayısı Arazi Mağaza / Dükkan
599 25 18.079 m² 60


Konut projesinin iç mekân kalitesi, yaşam alanlarının şıklığına katkı sağlıyor. Keyif ve estetiğe odaklanan mimari yaklaşım, kaliteli uygulamalarla kendini ortaya koyuyor. Şişli'de yer alan konut projesinde değişikliğe gidilerek konut sayısı 536'dan 840'a yükseldi. Ticari ünite sayısı ise 17 dükkan, 3 ofis olmak toplam 20 konuttan oluşuyor. Nidapark Bomonti projesi hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor.Şişli'de yer alan konut projesi, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinden oluşuyor. Proje, hem semt hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Boğaz Manzaralı Daireler

Projede yer alan daireler manzaralarıyla oldukça dikkat çekiyor. İstanbul Boğazı manzarasına sahip olan daireler ile proje, İstanbul’da dikkat çeken konut projeleri arasında yer alıyor.

Nidapark Bomonti, boğaz manzaralı konut seçenekleri ile alıcılarını şık ve gösterişli bir yaşama davet ediyor. Proje, İstanbul'un en değerli bölgesinde deniz manzaralı konut seçenekleri ile zengin bir yaşam sunuyor. İstanbul Boğaz manzaralı konumuyla değerini iyice yükselten proje ile hem gösterişli hem de değeri her daim yüksek olacak konutlara sahip olacaksınız!

Nidapark Bomonti ile Dolmabahçe Tüneli Yakınınızda

Proje kapsamında; kapalı havuz, açık havuz, kapalı otopark, çocuk parkları, çocuklar için kapalı oyun alanları, fitness salonu, spordan sonra çok fazla tercih edilen sauna, hamam ve buhar odası gibi sosyal olanaklar bulunuyor.. Nidapark Bomonti, sosyal olanaklarının yanı sıra merkezi konumu ile de adından söz ettiriyor. Proje lokasyonu nedeniyle alışveriş merkezlerine, üniversite ve kurumlara çok yakın bir mesafede konumlanıyor. Lokasyon olarak Dolmabahçe - Bomonti Tüneli’ne oldukça yakın bir konumda yer alan İstanbul konut projesi ile şehrin merkezinde, yeni bir yaşama kavuşacaksınız.