“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör, mobilya alışverişi yapacaklara Bayram Fırsatı sunuyor.  Temmuz ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, markanın 2022 koleksiyonundaki birbirinden özel yatak odası, yemek odası ve oturma takımlarıyla dekorasyon ürünlerini yüzde 30’a varan indirimlerle satın alınabilecek.

Evgör Mobilya’nın Bayram Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir, Evgör mağazasına gelebilir ya da  online alışveriş için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

Sektörünün tanınmış, güvenilir ve saygın mobilya markalarından birisi olan Evgör, 2004 yılından bu tarafa müşterilerine yemek odası, yatak odası ve oturma grubundan oluşan zengin koleksiyonları bir arada sunuyor. Firmanın sürekli güncellenen mobilya takımı koleksiyonunda ayrıca köşe takımları, bebek odası, çocuk odası ve genç odası takımları, bahçe mobilyaları ile ev dekorasyon ürünlerinin yanı sıra; mobilya düğün paketleri, özel tasarım otel mobilyaları ve ofis mobilyaları da yer alıyor.

EVGÖR-MOBİLYA

Evgör, kıtaların ve kültürlerin buluşma noktası İstanbul’daki çok katlı mobilya mağazasının yanı sıra mobilya siteleri içinde kullanıcı dostu tasarımı ve farklı dil seçenekleriyle öne çıkan online ticaret platformu Evgor.com.tr üzerinden de dünyanın her noktasına ürün satışı gerçekleştiriyor. İstanbul mobilya markası Evgör, uzman mimari ekibi ve işbirliği yaptığı maharetli mobilya imalatçıları ile birlikte, her türlü mekanın tabandan tavana tüm mobilya dekorasyonunu tek elden gerçekleştiriyor. Aynı zamanda lüks mobilya markası Evgör Luxury ile de kaliteli, şık, ihtişamlı, estetik ve lüks tasarımlarını yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin en iyi mobilya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Evgör, bugüne kadar aldığı tüketici ve kalite ödülleri ile mobilya firmaları arasındaki farkını başarıyla ortaya koymaya devam ediyor.