Her daim dört mevsimi yaşayan İstanbul’un gözde lokasyonu Bahçeşehir’de Sarılar Grup ile hayat bulan yepyeni bir proje sizi bekliyor. Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 32 bin 212m² arsa alanı üzerinde villa konsepti ile kaliteli ve huzurlu bir yaşamın kapılarını siz ve aileniz için açıyor. Sizin ve ailenizin mutluluğu, konforu, eğlencesi ve tatili Mevsim İstanbul Bahçeşehir ile beraber başlıyor.

Ayrıcalıklı bir hayat konforla birleşiyor, 89 adet müstakil villa sizi ve ailenizi bekliyor. Mimari, mühendislik ve kalitenin öne çıktığı güvenliğin, konforun ve estetiğin bir arada bulunduğu çevrenin yeşilliğin korunduğu projeleri hayata geçiren Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir Villaları ile her mevsim ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. İstanbul’da şehirleşmenin yeni merkezi olan Bahçeşehir’e mimari tasarımı ve inşaat kalitesiyle damga vuracak olan proje, tasarladığı tam müstakil villalar ile bölgedeki müstakil villa ihtiyacını da karşılamayı hedefliyor.

Teknik donatılarıyla hayatı kolaylaştıran detayların hiçbirinin atlanmadığı, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi; Tripleks 5+1 villalarında yüksek tavan, geniş bahçe, bol ışık alan yaşam alanları, geniş metrekareler, depo alanları ve otopark alanları ile konforlu bir yaşam vadediyor. İçerisinde, sakinlerine huzurlu bir yaşamın yanı sıra ihtiyaç duyacakları her türlü sosyal imkanı sağlayan projenin ayrıcalıkları arasında açık yüzme havuzu, fitness alanları, kafe, sauna, buhar odası gibi sosyal donatılarıyla kalite anlayışının keyfini çıkaracaksınız… 89 adet ayrıcalıklı, kusursuz ve mutlu bir yaşam süreceğiniz Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin satış ofisinde siz çok değerli müşterilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Adres :Bahçeşehir 1. Kısım, Vali Recep Yazıcıoğlu Cd. 2801. Sk., 34488 Başakşehir/İstanbul

Email :[email protected]

Telefon :(0212) 823 00 23