Mavinin ve yeşilin her tonunun, yakamozların, martıların, güneşin, yıldızların eşsiz güzelliği ile sarmalanmış denize sıfır bir statü noktası... Günün her saati güneş ışığını kademeli olarak alacak özel teraslarda nefes kesen bir manzara. %80’i peyzaj alanlarına ayrılmış Vesen Yalıları’nda göletler, süs havuzları, çim alanlar, her biri farklı konspette hazırlanmış orman bahçe,sessiz bahçe,gül ve çiçek bahçesi, zen bahçesi, saklı bahçe, kiraz ve lavanta bahçesi, koza pergolalar, su kenarı dinlenme alanları, iskele ve köprüler, amfi tipi spor ve plaj seyir alanları ile sahil şeridinde yer alan plaj, Vesen Yalıları’nda açık hava yaşamını bir festivale dönüştürecek.

Mavi, Yeşil ve Sen

Tuzla’nın cennet köşesi Mercan Koyu’nda denize sıfır olan bu değerli proje, İstanbul’un en korunaklı, temiz ve sağlıklı köşesine saklanırken, iki adımda sizi zengin bir dünya ile buluşturuyor. Kentin gürültüsünü, stresini tamamen unutun, sadece dalgaların, rüzgarın, kuşların sesini hissedin.

40.795 m² Arazide Sadece 158 Yalı Dairesi

T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası’nın 40.795 m² alana sahip denize sıfır arazisi üzerinde geliştirilen proje, 16 blokta sadece 158 adet seçkin daireden oluşuyor. En küçük yalı dairesinin 214 m² olduğu, yatay mimari anlayışıyla geliştirilen ve Zemin + 3 katlı bloklardan oluşan Mercan Tuzla Vesen Yalıları’nda ev seçenekleri 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 olarak sunuluyor. Daireler için 26 m2 ile 117 m2 arasında teraslar, 52 m2 ile 270 m2 arasında bahçe kullanım alanları yer alıyor.

İstanbul'un Yeni Yalıları