120 seçkin konuk DJ Burak Yeter performansı eşliğinde eğlenirken aynı zamanda Aston Martin Turkey, İstanbul Yeniköy Showroom’unda sergilenen ve markanın tarihinde ilk kez üretmiş olduğu SUV modeli olan “DBX”, yeni Vantage ve DBS Superleggera modellerini yakından inceleme fırsatı buldu. Konuklar toplam 150 dönüm arazi üzerinde, 1.2 kilometrelik sahil şeridi ve toplam 310 adet villa ve rezidansı ile Bodrum’un en prestijli projesi olan The Bo Viera hakkında detaylı bilgi aldılar. İtalyan tasarımı ve İsviçre teknolojisinin mükemmel birleşimi ile hayal gücü ve yaratıcılığın sınırlarını zorlamaktan çekinmeyen Panerai saatlerinin yeni çıkan modellerini yakından görme fırsatı bulan davetliler için unutulmaz bir gece oldu.

Hakkında;

‘’Aston Martin Turkey’’

18.09.2021

 Aston Martin 1913’ten beri el yapımı otomobiller üreten ve sürücüsünde tükenmek bilmeyen bir

 heyecan uyandıran ikonik bir İngiliz spor otomobil markasıdır. Aston Martin, dünya çapında tanınan ve

 lüks otomobil pazarında lider konumda olan markalardan biridir. Yüzyıldan fazla bir süredir marka,

 seçkinliği, zarafeti, gücü, güzelliği, yeniliği, performansı ve olağanüstü bir stil tasarım standardını temsil

 etmektedir. Aston Martin’in liderlik konumu, ödüllü tasarım ve mühendislik yetenekleri, birinci sınıf

 teknoloji ile desteklenerek farklı model serilerini de beraberinde getirmektedir. Aston Martin’in

 hayranlık uyandıran otomobiller sunma konusundaki zengin ve prestijli mirası, markaya otomotiv

 endüstrisinde benzersiz ve taklit edilemez bir konum sağlamaktadır.

“The Bo Viera”

The Bo Viera, Bodrum’da yer aldığı bölge içerisinde; konumu, yeşil alanları ve büyüklüğü açısından da benzersiz. Toplam 150 dönüm arazi üzerinde tamamı deniz ve gün batımı manzaralı 310 villa ve rezidanstan oluşan projede,Hilton Grubu’nun üst segment, soft branded markası CURIO’nun 85 odalı oteli de yer alıyor.

Arazinin doğal eğimlerini çok başarılı biçimde kullanan, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği

The Bo Viera, Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda konumlanmakta.

 “Panerai’

 1860’ta Floransa’da saat yapımcılığı atölyesi, dükkanı ve okulu olarak kurulan Panerai yıllar boyunca genelde İtalyan Donanması’na, özelde uzman dalış birliklerine hassas nitelikli saatler tedarik etti. Luminor ve Radiomir dahil o dönemde Panerai’nin geliştirdiği tasarımlar senelerce askeri sır statüsünde kaldı ve marka ancak 1997’de Richemont Group tarafından satın alındığında uluslararası piyasaya girdi.

Günümüzde Panerai mekanizmalarını ve saatlerini Neuchâtel’deki tesisinde geliştiriyor ve üretiyor. Panerai saatleri İtalyan tasarımını ve tarihini İsviçre’nin horolojik uzmanlığıyla eşsiz biçimde harmanlıyor.