Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapanan mekanlardaki eğlence hayatı kaçak 'korona partileri' ile lüks villalarda sürüyor. Kaçak 'korona partiler' nedeniyle İstanbul'daki lüks villalara rağbet artınca kiralar da zamlandı. 

Normal günlerde olduğu gibi 'partileme' ve 'sosyalleşme' keyiflerinden vazgeçemeyen sorumsuz kişilerin rağbet ettiği 'korona partiler' lüks villalara rağbeti arttırdı. Partiler gözlerden uzak lüks villalarda yapılıyor. Polis zaman zaman alınan ihbarları değerlendirerek korana partileri basıp ceza kesiyor.

Ancak tüm bu önlemlere rağmen, kaçak partilerin mekanı olarak öne çıkan lüks villaların kira fiyatı da artıyor. 

Takvim gazetesinin haberine göre 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi yükseltti. Kiralar bir anda artmaya başladı. Tarabya, Emirgan ve Rumelihisarı'nda bulunan 3 katlı villaların günlük kiraları, 3 bin liradan 10 bin liraya ulaştı. Bazı parti severler ise polis baskınından kaçmak için Kemerburgaz, Göktürk ve Zekeriyaköy'de villa kiraladı. Bunun yanısıra Biraz uzak bölgede olsa Büyükçekmece Alkent ,Toskana, Park Village, Bölgelerinde de kira fiyatları anormal derecede artı. Mesa Yeşil yaka projesinde kiralık villa bulmak imkansız denecek kadar yok diyebiliriz.

Bölgede kiralar 10-15 bin TL'ye ulaştı. Model Şevval Şahin ile oyuncu Öykü Çelik, kaçak koronavirüs partilerine katıldı. Halkın tepkisi ise fazla oldu.