AIDD teknolojisine sahip LG çamaşır makineleri, sağladığı kullanım kolaylığı ve giysi koruması ile öne çıkıyor. Çamaşırın ağırlığını ve kumaş cinsini algılayarak kendi programını kendi seçen makineler, kırışıklıkları yüzde 30’a varan oranda önlerken giysilerin ömrünü ortalama yüzde 18 uzatıyor.

Yaz ayları çamaşır makinelerine en fazla ihtiyaç duyulan aylar… Yoğun sıcaklar nedeniyle günde birkaç kez değişen üstler, daha sık yıkanan nevresimler, plaj havluları, elbiseler işin içine girince çamaşır yıkamak bazen büyük bir yük haline gelebiliyor. Üstelik yazın giyilen incecik narin giysilere zarar vermeden yıkama endişesi, tiril tiril kumaşların makineden kırış kırış çıkma korkusu bu yükü daha da büyütüyor. Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak onlara konfor katacak ürünler sunan LG, AIDD özellikli akıllı çamaşır makineleri ile bu kabusa bir son veriyor. 

Yapay Zeka ile Ekstra Konfor

LG AIDD özellikli çamaşır makineleri, yapay zeka teknolojisi ile makinedeki çamaşırların cinsini, ağırlığını ve hacmini belirleyerek, bu çamaşırlara uygun programı kendisi seçiyor. LG AIDD teknolojisine sahip çamaşır makineleri, farklı cins kumaşlardan oluşan çamaşır gurubunu tanımlayarak yıkama hareketlerini, sıcaklığı ve süreyi buna göre programlıyor. Böylelikle, tişört, kot pantolon, elbise gibi apayrı kumaşa sahip giysiler bile bir arada yıkanabiliyor. Üstelik, yapay zeka teknoloji ile otomatik olarak seçilen bu döngü kırışıklıkları yüzde 30’a varan oranda önlüyor, giysilerin ömrünü ise yüzde 18 uzatıyor. Böylelikle kullanıcılar en sevdikleri narin giysilerini bile korkmadan yıkıyor, daha uzun süre kullanabiliyorlar. 

LG AIDD özellikli çamaşır makinelerinin kullanıcıların hayatına getirdiği kolaylıklar bununla sınırlı kalmıyor. LG Çamaşır Makineleri Akıllı Eşleşme (Smart Pairing) özelliği, çamaşır makinesinde yıkanan çamaşır grubunun cinsine göre, kurutma makinesinin de otomatik olarak uygun programı seçmesini sağlıyor. ThinQ özelliği sayesinde de kullanıcılar uzaktan çamaşır makinelerini çalıştırabiliyor, programlayabiliyor ya da program sonlandırabiliyor. Çamaşır devri bittiği zaman cep telefonlarına uyarı alabiliyorlar. Tüm bu özellikler LG kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırıp konforlarını artırıyor.