Havaların soğumasıyla birlikte vücut direncini artırıp hastalıklara karşı önlem almak için dengeli beslenmenin yanı sıra tüketilen besinlerin de koruyucu özelliği etkin rol oynuyor. Zeytinin en doğal halinden ürettiği ürünleri tüketicisine sunan Niz Olive, kış mevsimi reçetesine “incir kürü”nü ekliyor. Niz Olive’in erken hasat zeytinyağı ve Germencik incirini aynı kavanozda buluşturan incir kürü, içeriğindeki B2, B3, B6, C ve K vitaminleriyle kışın en doğal ilacı oluyor.

Vücudun hastalıklara karşı daha savunmasız olduğu kış mevsimi, başta grip, soğuk algınlığı ve boğaz enfeksiyonları olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarını ortaya çıkarıyor. Dengeli ve düzenli beslenmenin tek başına yeterli olmadığı soğuk havalarda içeriği çeşitli vitaminlerle zengin takviye gıdalar da vücut direncini yükseltmeye yardımcı oluyor. Dünyaca ünlü coğrafi işaretli Memecik zeytininden ürettiği zeytinyağı ile yemeklere lezzet katan Niz Olive, kış hastalıklarına incir kürü ile koruma sağlıyor. Hekimlerin Piri ve Hükümdarı olarak anılan İbn-i Sina’nın asırlar önce yazdığı Küçük Tıp Kitabı’nda da yer alan incir kürünü günümüzde tüketicisiyle buluşturan Niz Olive, B2, B3, B6, C ve K vitaminleriyle şifa sunuyor. Erken hasat zeytinyağının Germencik inciri ile buluştuğu kür, hastalıklara karşı vücudu korumanın yanı sıra bağırsak florasını da düzenlemeye yardımcı oluyor.

Günde bir kaşık incir kürüyle kış hastalıklarına geçit yok.

İçeriğindeki potasyum, sodyum ve magnezyum elementleriyle doğal reçete görevi üstlenen incir kürü, sık sık kabızlık sorunu yaşayanlar için doğal çözüm oluyor. Özellikle kış aylarında düzenli olarak her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı tüketilmesi halinde antioksidan kaynağına dönüşen kür, kronikleşmiş öksürüğü de kısa sürede geçiriyor. Doğal lif kaynağı olması nedeniyle kanserli hücrelerin büyümesini önleyen kürün içerdiği mineral ve vitaminler ise kalp sağlığını korurken vücudu metabolizmasını hızlandırıyor.

Niz Olive incir kürü, 420 gramlık cam kavanozda tüketicisine sunuluyor.