Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarına hız verdi. Beykoz Gümüşsuyu (Karlıtepe) Mahallesi ve İncirköy Mahallesi’de bulunan imar planlarının onaylanması ile HSN Kentsel Dönüşüm’ün bölgede inşa edeceği yeni proje çalışmalarına başlandı. Gümüşsuyu bölgesinde hayata geçecek proje kapsamında Gümüşsuyu Mahallesi sakinleri ile İBB Koru Sosyal Tesislerinde bir araya gelindi. Toplantıda projenin bölgeye katkısı ve proje detayları misafirlerle paylaşıldı, Gümüşsuyu sakinlerinin soruları yanıtlandı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından 700 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek projede 380 bağımsız bölüm yer alacak. İki etaptan oluşacak projenin ilk etabı 30 bin metrekare arsa üzerinde, 60 bin metrekare inşaat alanı, ikinci etabı ise yaklaşık 16 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilecek. Proje, HSN Kentsel Dönüşümün temel yaklaşımı kapsamında bölgede çözüm ortaklıkları oluşturarak, mimari farklılık ve tasarım öncülüğü ile yaşam tarzlarını dikkate alan özgün, ekolojik, sürdürülebilir bir çerçevede oluşturulacak.

İstanbul'un yatırım değeri en yüksek ilçesi Beykoz

İstanbul Beykoz’da, ilk etabında yaklaşık 30 dönümlük bir yaşam alanı sunacak olan proje, İstanbul Boğazı’na hakim, kentin nefes aldığı ormanın tam ortasında ve doğanın içinde yepyeni bir hayat sunacak.

Doğayla bütünleşilebilecek geniş balkon, bahçe teras ve çatı teras seçenekleri ile tasarlanacak proje, çevreye uyumlu yaratıcı bir mimariyle doğayı yaşam alanlarına taşıyacak. Üçer katlı yapılardan oluşacak proje, az katlı yatay mimariye sahip butik ve sürdürülebilir bir yaşam sunacak.

Daha fazla ışık, daha fazla alan, daha fazla yeşil isteyenlerin birinci adresi olacak yaşam odaklı proje, ev sahiplerinin hayatına güzellikler katarken diğer taraftan Beykoz Gümüşsuyu bölgesinde olmasıyla karlı bir yatırım olacak.

“Aile Odaklı” yaşam konsepti çerçevesinde; huzur, konfor, komşuluk, güven, sağlıklı yaşam, sürdürülebilirlik ve doğa temalarının harmanlanmasıyla tasarlanan proje, gayrimenkul sektöründe 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Hasanoğlu’nun imzasını taşıyacak.

Doğanın içinde inşa edilen proje merkezi konumu ile fark yaratacak

İstanbul’un en önemli ulaşım ağının merkezinde yükselecek olan proje, Beykoz Sahili’ne 1,5 kilometre, Kavacık Kavşağı’na 8 kilometre, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 kilometre mesafede konumlanacak.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Hakkında:

1993 yılında Mustafa Hasanoğlu tarafından kurulan Hasanoğlu Şirketler Grubu; gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak; alt yapı projeleri, konut, ofis, üniversite, hastane ve kamu binaları inşa etme ve geliştirme alanlarında çalışıyor. Projelerindeki yenilikçi yaklaşımı ve kullandığı yüksek teknoloji ile sektöründe öncü firmalardan olan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 2000’li yıllarda Ar-Ge çalışmaları ve yatırımları sonucu, BANU EVLERİ markası ile konutta markalaşma projesini başlattı. Hasanoğlu Şirketler Grubu, Bahçeşehir’in simgesi haline gelen ve markanın ilk projesi olma özelliği taşıyan BANU EVLERİ Bahçeşehir ile bölgenin değerine değer kattı. Hasanoğlu Şirketler Grubu, Türkiye’ye değer katan büyük projelerinin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Mustafa Hasanoğlu Vakfı ile birlikte yürütülen eğitim, çevre, kültür, sanat ve sağlık alanlarında yapılan çalışmalara da destek veriyor.