Yemyeşil bir arazi içinde doğal doku korunarak mimari tasarımı oluşturulan Kempinski Residences Balmumcu, şehrin gözde iş, alışveriş, eğlence ve kültür merkezleri, eğitim kurumları ve tüm ana arterlere yakınlığı ile beklentilerin üzerinde ayrıcalıklı bir yaşam deneyimi sunacak. Şehir yaşamında aranan ve özlenen yemyeşil bir koruya ev sahipliği yapan Kempinski Residences Balmumcu, şehrin kalbinde huzurlu bir yaşam sunacak. 

Kempinski Residences

Muhteşem Boğaz manzarası ve ayrıcalıklı rezidans hizmetiyle bütünleşen özel daireler...

Kempinski Residences Balmumcu; şehrin kalbinde değerini her zaman koruyacak lokasyonu, boğaza hakim konumu, yeşille iç içe sosyal olanakları, benzersizi sofistike yaşam alanları ve yatırım değeri ile geleceğe miras bir proje. Kempinski’nin ev sahiplerine sunacağı otel konforunda özel hizmetleriyle ayrıcalıklı bir hayat vadeden projede 2+1’den 9+2’ye kadar farklı metrekarelerde seçenekler bulunuyor. Proje mimarisinde, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş geniş yaşam alanlarına sahip rezidans daireler, özel havuzlu bahçe dubleksler, havuzlu ve bahçeli geniş villalar, İstanbul Boğazı’nın kusursuz manzarasını bir tablo gibi sunan penthouse dairelere yer verildi.

Kempinski Residences Balmumcu2

Yüksek standartların yeniden yorumlandığı ayrıcalıklı yaşam deneyimi...

Kempinski Residences Balmumcu; huzurlu doğasında, havuzu, güneşlenme terasları, son teknolojiye sahip fitness salonu ve özel olarak tasarlanan spa merkezi ile ev sahiplerinin ruhunu ve bedenini şımartacak.  Dünyaca ünlü Kempinski hizmet kalitesi ile lüks ve konforu yaşamın içine dahil eden Kempinski Residences Balmumcu, vale hizmeti, temizlik hizmeti, business center, çamaşır ve kuru temizleme, alışveriş yardımcısı, çocuk bakım hizmeti, bahçe ve çiçek bakım hizmeti, teknik ve bilgi işlem desteği, parti ve davet organizasyon desteği, konsiyerj hizmeti gibi birçok kişiye özel ayrıcalıklı hizmetleri bünyesinde bulunduracak. 

Kempinski Residences Balmumcu3