Sur Yapı'nın  Antalya Kepez İlçesinde inşa edeceği Turkuaz Etabı  Ön satışları başladı erken alan kazanıyor işte fırsat fırsatlar her zaman gelmez .

Projenin Turkuaz etabında ise ön satışlar başladı. Projede fiyatlar 1+1’lerde 107.000, 2+1’lerde 217.000, 3+1’lerde 317.000 TL’den satışa sunuldu.

Sur Yapı Antalya Projesi

Antalya’nın Kepez ilçesi Santral mahallesinde 1 milyon 300 bin metrekarelik arazi üzerinde kentsel dönüşüm projesi olarak Sur Yapı tarafından hayata geçirilecek olan ve tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı projenin tamamında; konutlardan, ofislerden, ticari alanlardan oluşan 19 bin bağımsız bölüm inşa edilecek. Yatırım değeri 8 milyar TL’yi bulacak projenin tamamının 8 yılda bitirilmesi planlanıyor. Projede yaşam etaplar halinde aralık 2019’dan sonra başlayacak.



Projede sosyal donatı alanları

47 ile 186.5 metrekare arasında büyüklükleri değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 kat planlarında konutların inşa edileceği projenin bulunduğu arazinin 157 bin metrekaresi şehir parkı olmak üzere 249 bin metrekaresi yeşil alana ayrılıyor. Park olarak ayrılacak alan içinde çocuklar için oyun alanları, gölet, iskele, kafe ve restoranlar, spor alanları, semt pazarı, sera, piknik alanları, etkinlik alanları, pergolalar ve dinlenme alanları, yürüyüş & koşu & bisiklet parkurları bulunacak.  Ayrıca projenin yer alacağı arazi üzerinde; sağlık kurumları, okul, bankalar, devlet kurumları, tramvay, müze ve kütüphane, Tekno kent ve alışveriş merkezleri olacak.