Daire Kartal’dan 0.98 faizle ev almak için bir hafta kaldı. Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da hayata geçirdiği “LEED Gold” sertifikalı Daire Kartal’a bu hafta yatırım yapanlar 0.98 faiz oranının yanında, tapu harcı indirimi ve peşin satışlarda yüzde 25 net indirimden faydalanabilecek.


Gayrimenkul sektörünün hareketlendiren konut kredisinde faiz oranlarının yüzde 0.98’e indirilmesi kararı 30 Haziran’da sona eriyor. 10 Mayıs’ta Ziraat Bankası’nın faizi indirmesiyle başlayan ve diğer kamu ve özel bankaların katılımıyla genişleyen uygulamayla konut satışları önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 3 artış gösterdi. Tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararının ardından sektörün yüzde 20 indirim hareketine Daire Kartal projesiyle katılan Bodur Gayrimenkul ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Faiz indiriminde son bir haftaya girilirken Daire Kartal’dan, tapu harcı indirimi ve peşin satışlarda yüzde 25 net indirimle 259 bin liradan başlayan fiyatlarla ev alabilmek mümkün.

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Faiz indirimiyle beraber KDV ve tapu harçlarındaki düzenlemelerin ardından GYODER, İNDER ve KONUTDER üyeleri olarak başlattığımız kampanya çok etkili oldu. Faiz indiriminde son bir haftaya girerken, bugüne kadar karar verememiş tüm ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara, bir kez daha bu çok avantajlı fırsatları değerlendirmeleri çağrısında bulunuyoruz. Daire Kartal projemizde, yüzde 1 KDV, hemen teslim ve hemen kiralama avantajını da değerlendirerek çok kazançlı çıkacaklar” diye konuştu.

Kale Grubu güvencesiyle

Bodur Gayrimenkul’ün Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde toplam 244 daire yer alıyor. Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Ödülü olan Leed Gold Sertifikasını alan Daire Kartal, yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik sunuyor. Kale Grubu’nun köklü tecrübesiyle inşa edilen Daire Kartal projesinde Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılıyor. Daire Kartal, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor. Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede yer alıyor.