İstanbul Ticaret Odası (İTO) organ seçimlerinin tarihinin 9 Kasım 2022 olarak belirlenmesiyle birlikte seçimler ile ilgili yapılan kulisler yerini salon çalışmaları ve webinarlara bıraktı.

Rekabetin fazla olduğu sektörlerden biri de emlak sektörü olarak göze çarpıyor.

7 Mart 2022’de başkanlığını yaptığı İSTEB Koop’un genel kurulunda Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanlığı ve Meclis Üyeliği adaylığını açıklayan Ulvi Özcan : ‘’Seçimler yaklaştıkça seçimin tansiyonu ve heyecanı artıyor. Keşke tüm adaylar bir fiziki ortamda biraraya gelseler de projeler üzerinden, vizyon üzerinden bir münazara olsa da meslektaşlarımız kimi seçeceklerini daha iyi karar verseler. Biz kararlarımızı ORTAK AKIL ile alıyoruz. Oluşturduğumuz icra kurulumuz sektörün bildiği güvendiği isimlerden oluşuyor. Algının değil de olgunun teveccüh bulduğu bir seçim olursa kazanacağımıza ve mesleğimiz/meslektaşımız için güzel işler yapacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Ulvi Özcan sözlerine devamla katılacağı SORULUNCA SÖYLENEN webinarında sektörle ilgili akıllara takılan sorulara cevap vermeye çalışacaklarını söyledi.

25 Ağustos PERŞEMBE / Saat:20:00’de başlayacak olan,

Webinarımız ZOOM üzerinden gerçekleşecektir.