Yatak ve konfor ürünlerinde Türkiye’nin ve dünyanın hammadde üreticisi konumuna sahip olan İşbir Holding çatısı altında faaliyet gösteren İşbir Yatak, yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknoloji içeren ürünleriyle sektördeki iddiasını her geçen gün güçlendiriyor. 25 yıllık başarı öyküsüyle “Yatak Uzmanı” mottosunun hakkını veren marka, bugüne kadar geliştirdiği ürünleriyle teknolojinin sağlık ve uyku konforu için kullanımına öncülük ediyor. Yatağın herhangi bir eşya değil, bir uzmanlık alanı olduğunun bilinciyle hareket eden İşbir Yatak, yeni nesil yatak teknolojileriyle uyku konforunu farklı bir boyuta taşıyor. Bunun yanı sıra yenilikçi tarzıyla da dikkat çeken marka, yatak odası dekorasyonunda modern ve şık bir görünüm yaratıyor. Son olarak “İyi Bir Uyku Herkesin Hakkı” düşüncesinden esinlenerek ürün grubuna “Junior” ve “Pati” koleksiyonlarını da ekleyen marka, kalite ve müşteri odaklı ürün konumlandırmasına devam ediyor. 

Asırlık deneyim yatak uzmanıyla buluştu: Spring Air...

İnovatif ürünleriyle sektörde birçok ilke adını yazdıran İşbir Yatak, ABD'nin en iyi yatak üreticileri arasında yer alan ve bir asra yakın üretim tecrübesine sahip olan “Spring Air” ile yaptığı anlaşmayla Spring Air’in Türkiye’deki tek lisanslı üreticisi olarak seçkin ürünlere imza atıyor. Spring Air’in lisanslı Back Supporter ürün kategorisinde yer alan 7 farklı yatağını üreten İşbir Yatak; ergonomik yapısı, doğal yüzeyi, konfor katmanı ve şık tasarımlarıyla Spring Air’i kullanıcılarıyla buluşturuyor. Back Supporter High Resilience (HR) süngerleri sayesinde sertlik kazandırılan ve stratejik olarak yumuşaktan serte doğru dizilim gösteren yataklar, konfor ve destek katmanları sayesinde kan dolaşımını hızlandırıyor. Dura Support Lateksit katmanı sayesinde ağırlığı dengeli bir şekilde dağıtarak rahat bir uyku deneyimi sağlıyor. Cool&Dry teknolojisi ile nefes alan yüzeye sahip olan yataklar, her daim uyku atmosferini düzenliyor. Feran Ice Teknolojisi ile üretilen yatak kumaşı thermo regular özelliğiyle gece boyunca ideal bir uyku iklimi sunuyor. ErgoPedic katman ile vücut ağırlığı yatak yüzeyine dengeli biçimde dağılıyor. Böylelikle omuz ve bacak bölgesine yumuşak, kalça ve bel bölgelerine ise daha sert bir hissiyat sağlayarak beli destekliyor. Aynı zamanda nefes alabilen pamuk vatkayla hazırlanan kapitonesiyle de doğallığı eşsiz uyku deneyimiyle bütünleştiriyor.

İşbir Junior ile bebekler ve çocuklar sağlıkla uyuyor, neşeyle büyüyor...

Her yaş grubu için sağlıklı uyku çözümleri üreten İşbir Yatak, yıllara dayanan deneyimi ve uzmanlığıyla geliştirdiği İşbir Junior koleksiyonuyla miniklerin uykuları artık daha rahat, daha derin... Bebeklerin ve çocukların gelişmekte olan fizyolojisi düşünülerek tasarlanan ve omurga gelişimini destekleyen yataklar, miniklerin sağlıkla uyumalarına ve neşeyle büyümelerine destek oluyor. Kullanılan kumaşlarda hava geçirgenliği yüksek, bebeklerin ve çocukların hassas cildine dost doğal ürünlerden tercih ediliyor. Doğa dostu, su bazlı ve gaz salınımı yapmayan yapıştırma teknolojilerini tercih eden marka, hem çocukların sağlığını koruyor, hem de onların daha iyi bir dünyada yaşamalarına destek oluyor. Her ayrıntı göz önünde bulundurularak özenle hazırlanan ve ebeveynlerin güvenini kazanan İşbir Junior yataklar, gönül rahatlığıyla tercih ediliyor. 

İşbir Yatak ile evcil dostlarımız rahatlıkla buluşuyor...

Herkesin uyku kalitesini düşünen ve “iyi bir uyku herkesin hakkıdır” diyen İşbir Yatak, evcil dostlarımız için geliştirdiği İşbir Pati koleksiyonuyla onları rahat ve keyif dolu uykuyla tanıştırıyor. Patili dostlarımızın hareketli yapısını düşünerek üretilen yataklar, ergonomik yapısının yanı sıra kaydırmaz tabanları sayesinde konforlu ve ideal bir uyku ortamı sağlıyor. Farklı boy ve renklerdeki seçenekleriyle evcil dostlarımızı rahat uykuyla buluşturan İşbir Pati, suya dayanıklı kaliteli yüzeyiyle uzun süre kullanım imkanı sunuyor. Her detay göz önünde bulundurularak tasarlanan yataklarda yıkanabilir dış kılıfı sayesinde maksimum hijyen sağlanıyor. Patili dostlar için herhangi bir tehlike teşkil etmemesi için ise kılıflarda gizli fermuar tercih ediliyor.

Huga Ağırlıklı Battaniye ile uyku deneyimi eşsizleşiyor...

İşbir Yatak, İskandinav kültüründe “yaşama sanatı”anlamına gelen Hygge kelimesinden ve İskandinavların soğuk günlerde battaniyelerine sarılmalarından esinlenerek tasarladığı Huga Ağırlıklı Battaniye ile uyku daha kaliteli ve huzurlu hale geliyor. Sarılma etkisiyle vücutta mutluluk hormonu salgılanmasına katkıda bulunduğu bilimsel çalışmalarla kanıtlanan battaniye, özel dikim tekniği ile homojen şekilde içerisine yerleştirilen eşit miktardaki ağırlıklar ile hazırlanıyor. Derin basınç simülasyonunu harekete geçirerek sarılma hissi oluşturuyor. Kucaklamaya benzer yumuşak bir ağırlık oluşturarak derin cilt reseptörlerini uyaran Huga Ağırlıklı Battaniye, kişiyi iyi hissettiren serotonin, oksitosin ve uyku hormonu olan  melatonin salgılanmasına yardımcı olarak, uyku esnasında sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etki sunuyor.  Ağırlığı sayesinde uyku boyunca istemsiz dönüşlerin azalmasına yardımcı olarak uyanma sıklığını azaltıyor. İnsomnia gibi kronik uyku problemi yaşayanlara stresten uzak ve deliksiz bir uyku imkanı tanıyor. İçerisinde yer alan ağırlıklar ile omuz ve sırt gibi noktalara hafif bir baskı uygulan battaniye, masaj etkisiyle kas gerginliği ve eklem ağrısını hafifletiyor. Kasları gevşetmeye yönelik yapısı ile parasempatik sinir sistemini uyararak rahatlatıyor.  Uyguladığı bası ile vücudun pozitif enerji vermesini sağlayarak, nefes alışverişinin ve kan basıncının düzenlenmesine destek oluyor. Yumuşaklık ve sıcaklık hissini üstünde barındıran wellsoft, pamuklu ve saten kumaştan üretilen Huga, uykuya geçiş sürecini hızlandırırken; güne huzurlu, dinlenmiş ve mutlu bir şekilde başlamaya yardımcı oluyor. Kullanıcıların maksimum derecede faydalanabilmesi için ağırlıklarına göre uygun olan battaniyeyi tercih etmelerini tavsiye eden İşbir Yatak; çocuk battaniyeleri, gençlere özel battaniyeler ve yetişkin battaniyeleri olmak üzere 3 farklı ağırlıkta seçenek sunuyor.

Doğallığın sağlıkla buluştuğu ergonomik yatak Kybele...

İşbir yatak, doğallığı sağlıkla buluşturduğu Kybele Yatak ile vazgeçilmez bir uyku deneyimi yaşatıyor. Doğadan gelen malzemelerle el işçiliği ile üretilen yatak, doğallığın en konforlu halini gözler önüne seriyor. Kaliteli bir uyku için büyük fayda sunan yün, at saçı, hindistan cevizi lifleri ve pamuk gibi ürünlerle üretilen Kybele yatak, vücuttaki negatif enerjiyi alarak uyku esnasında huzuru artırıyor. Yapısı gereği içinde hava ve nem dolaşımını sağlayarak terlemenin önüne geçen Kybele Yatak, doğal içeriği sayesinde hiçbir kimyasal madde barındırmıyor. İçerisinde yer alan 7 bölgeli destek katmanı ve özel kesimi sayesinde baş, omuz, sırt, bel ve kalça gibi farklı ağırlık noktalarına tam uyum sağlayarak sağlıklı uyku için uygun bir ortam yaratıyor.

Sektörde pek çok ilkte imzası var...

Yatak sektöründe münhasır mağazacılığın öncüsü olan İşbir Yatak, nano teknolojiyi yatak sektöründe kullanarak açık hücre visco teknolojisinin Türkiye’deki ilk üreticisidir. Masaj fonksiyonuna sahip, soya özlü, deniz yosunu özlü ve anti-stres özellikli yatakları ilk kez üreten marka, 100 DNS üstü ilk visconun ve Patentli Polimer yay teknolojileriyle plastik yay kullanımlı ilk yatağı üretti. Discover teknolojisiyle kişiye özel yatak seçimini başlatan İşbir Yatak, lisanslı ve üst kalite Quallofil Allerban elyaflarını Türkiye ile buluşturdu. Aynı zamanda NASA tarafından uzaya çıkmakta olan astronotların vücutlarındaki basıncı indirgemek için icat edilen viskoelastik malzemeyi yataklarda da kullanarak bu teknolojiyi yaşam alanlarına taşıdı. Yatakların lavanta kokmasını ve  anti-stress etkisine sahip olmasını sağlayan özel “nano teknoloji” ile üretilmiş yatak kumaşları, atsaçı yatak, hindistan cevizi özlü yatak, sporcular için özel nem tutmayan yatak gibi ar-ge odaklı yenilikçi ürünleri ile pazarda yatak modasının öncüsü olmayı sürdürüyor. 

Üretilen yataklar, Safe Sleep Tunnel – SST (Hijyen Tünelinden) geçiriliyor ve el değmeden paketlenerek daha hijyenik bir yapıya kavuşuyor. Bunun yanı sıra yataklar random seçilerek, kullanılan ham madde dahil yatağın tüm bileşenleri deformasyon ve sertlik başta olmak üzere TSE standartlarının gerektirdiği tüm testlere tabi tutuluyor.