İstanbul’dan başlayarak 68 saat süren 51. Deniz Kuvvetleri Kupası Bodrum Turgutreis’te son buldu.

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Invest İnşaat kurduğu yelken takımı ile Türkiye’nin en uzun açık deniz yarışı olarak nitelendirilen 51. Deniz Kuvvetleri Kupası’na katıldı. 68 saat açık denizde geçen yarışı başarıyla tamamlayan Invest İnşaat Sailing Team, Türkiye’nin en prestijli deniz yarışında tüm klasmanlar (overall) ve IRC 3 sınıfı üçüncüsü oldu.

İnvest İnşaat Yelken Takımı ilk Kupasını Kazandı1

30 takımın katıldığı 51. Deniz Kuvvetleri Kupası’nın ödül töreni Turgurtreis D Marin’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar; “Ülkemizin en prestijli açık deniz yarışı, 51. Deniz Kuvvetleri Kupası’nda Invest markasıyla yer almaktan gurur duyduk. Yelken takımımız da Türkiye’nin bu en uzun yarışını başarıyla tamamlayarak 30 tekne arasında üçüncülüğü göğüsledi. İlk yarışımızı kupayla taçlandıran yelken takımımıza teşekkür ediyorum. Invest İnşaat olarak önümüzdeki günlerde de yelken yarışlarında yer almaya devam edeceğiz. Yelken takımımızın faaliyetleriyle denizcilik alanında bir farkındalık oluşturabilir, deniz sporlarına bir teşvik sağlayabilirsek bizler için çok daha kıymetli bir ödül kazanılmış olur.” dedi.

Invest Sailing Team, Türkiye Yat Şampiyonası ve Sonbahar Kupası’na da katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

İnvest İnşaat Hakkında:

Yönetim kurulu başkanımız Bahattin Uçar tarafından 1992 yılında kurulan Invest Grup, inşaat ve tekstil sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Farklı sektörlerdeki atılımlarıyla sürekli büyüyen Invest Grup, gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik hizmetlerinde de büyük başarılara imza atmıştır.

Faaliyet gösterdiği sektörde ilklere ve örnek teşkil eden işlere imzasını atan Invest İnşaat ise, bugüne dek birçok konut projesinin hayata geçirilmesinin yanı sıra altyapı ve üstyapı projelerinde de çözüm ortaklığı yapmaktadır. İnşaat sektöründeki çalışmalarını aktif şekilde yürüten Invest İnşaat Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul Teras, Vadistanbul AVM, Vadistanbul Boulevard,Vadistanbul Park, Radisson Blu Vadistanbul Hotel, Radisson Residences, Express24, Göl Plus ve Vadikoru projelerini hayata geçirmekle birlikte yeni proje geliştirme faaliyetlerini de aralıksız devam ettirmektedir.

Invest Grup’un hedefi, faaliyet gösterdiği sektörlerde Türkiye’nin öncü kuruluşları arasında yer alarak ülke ekonomisine ve müşterilerine en üst seviyede katma değeri sağlamaktır.