İstanbul'da ev almak için duyuruları takip edenler için yeni bir fırsat oluştu. Beylikdüzü Belediyesi tapusu belediye üzerine olan, kullanılmayan, boş konumdaki 9 dairesi olduğunu ve bu daireleri ihale ile satacağını açıkladı.

İhale işlemlerinin iki hafta sonra yapılacağını açıklayan belediye başkanlığı, bu zamana kadar İstanbul'da ev almak isteyenlerden başvuru toplayacağını bildirdi. Beylikdüzü Belediyesinin o ilanı.

9 BELEDİYE KONUTU İHALEDE EN YÜKSEK TEKLİFİ VERENE SATILACAK

Belediye başkanlığı konut satışları hakkında detaylı açıklamada bulundu. Açıklamasında konut satışlarına ilişkin genel bilgileri veren kurum daha sonra bir tablo paylaştı. Tabloda da evin özellikleri ile satış rakamlarına dair detaylar yer aldı. Belediyenin satışa çıkardığı evlere ilgi gösterenler için yapılan açıklamada satışlar hakkında şu bilgiler yer aldı.

Satışı Yapılacak Konutlar Hakkında;

Yakuplu 361 Ada 7 Parselde Konfor Residence İsmiyle İnşa Edilen Taşınmazda B Blok 1.Bodrum 1 nolu, 1.Bodrum 3 nolu, Zemin Kat 6 nolu, Zemin Kat 8 nolu, 1.Normal Kat 9 nolu, I. Normal Kat 11 nolu, 2.Normal Kat 14 nolu, 4.Normal Kat 22 nolu, 9.Normal Kat 43 nolu Bağımsız Bölümlerin Satışı Yapılacaktır.

İhale Detayları Hakkında;

Beylikdüzü Belediyesi ilgili meskenlerin satışlarının 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 14 / 04 / 2022 Perşembe günü saat 11:15’te ihale ile yapılacağını açıkladı.

İhale adresi; Beylikdüzü Belediyesi, Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü / İSTANBUL olarak bildirildi.

İhale gün saati; 14 Nisan Perşembe günü saat 11.15'te başlayacak. İhale işlemleri aşağıda yer alan tablodaki sıraya göre yapılacak.

KONUT SATIŞ RAKAMLARI

Beylikdüzü belediyesi konutların ortalama 149 150 m2 brüt büyüklüğe sahip olduğunu açıkladı. Konutların tamamı 3 oda 1 salon şeklinde olup bodrum, zemin ve üst katlarda yer aldıkları açıklandı.

Tabloda özellikleri ve fiyatları yer alan konutları alma niyetine sahip olanlar; başvuru yapacaklar. Başvurular 13 Nisan Çarşamba akşam saat 16.00'ya kadar yapılacak. Başvuru işlemleri için tabloda bildirilen yüzde 3'lük güvence bedeli ödenecek. Ardından ikamet adres belgesi, tebligat adres beyanı, nüfus cüzdanı sureti ile başvurularını yapacaklar.