120 binin üzerindeki teknolojik ve fonksiyonel ürün gamıyla dünyada 96, Türkiye’de 20 yıldır faaliyetini sürdüren Häfele, Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleri ile karşımızda. Pandemiyle birlikte evde daha fazla zaman geçirdiğimiz bu dönemde, Häfele’nin sevdiklerinize birlikte bu zamanı daha keyifli hale getirecek önerileri şu şekilde:

Kravat fobisine son!

Erkek stilinin olmazsa olmazı kravatlar, birçok kişi için katlama, dolapta saklama ve acil durumlarda dolaptan istenilen kravatı bulma anlamında bir sorun teşkil eder. Bu zorluklara çözüm geliştiren Häfele, dolap içine kolayca entegre edilebilen kravatlığı ile sıra dışı bir hediye alternatifi sunuyor. Bu ürünle kravatları nizami bir biçimde, kaymadan sıralamak, istenilen renk ve desendeki kravata kolayca ulaşmak mümkün. Häfele kravatlık, dolaptaki en büyük problemlerden birine kökten çözüm getirecek.

Ağızları kulaklara taşıyacak bir sürpriz: Loox Ses Sistemi

Ahşap mobilyaların ve aynaların görünmeyen yüzeylerine kolayca entegre edilebilen, mobil cihazınıza yükleyeceğiniz uygulama ile kontrol edebileceğiniz Loox LED Ses Sistemi, aşkınızın ritmini yükseltecek. Sevdiğinizi kapıda karşılarken ortak şarkınızı açarak romantik bir karşılama yapabilir, oluşturacağınız playlist ile gece boyunca evde romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Yüksek ses kalitesine sahip Loox Ses Sistemi, banyoda güne başlarken, mutfakta yemek hazırlarken, salonda film izlerken, evde geçirdiğiniz tüm anlarınıza eşlik edeceği gibi, bluetooth sistemi ile evin tüm alanlarından uzaktan kontrol edilebilir özelliğiyle gönlünüzü fethedecek.

Kitap kurdu çiftlere müjde: Şarjlı başucu lambası aşkınızı aydınlatacak

Dokunmatik açma kapama anahtarı bulunan, mobil telefonlar ve tabletleri şarj edebilmek için iki adet USB girişine ve 2 kademeli ışık şiddetine sahip başucu kitap okuma lambası, sevgilinizin kitap keyfine ara vermeden anın tadını çıkarmasına yardımcı olacak.

Ayna ayna söyle ona!

Evlere taşıdığı konforla yaşam alanlarına hem estetik hem de pratik çözümler kazandıran Häfele, farklı bir hediye arayışında olanlara o sıra dışı seçeneği sunuyor: Dolap ve gardropların içine kolayca entegre edilen, sağa – sola döndürülebilen ayna! Stiline ve görünüşüne önem veren herkesi mutlu edecek döndürülebilir ayna üzerine romantik notlar yapıştırmayı unutmayın.