Firma ayrıca sektörde bir efsane haline gelen Häfele Genel Kataloğu’nun 2022 baskısını da ilk kez bu fuarda ilgilileriyle buluşturacak.

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünleri ve akılcı çözümleriyle tanınan Häfele, 23 – 26 Mart tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan Hardware Eurasia için gün sayıyor. Yapı sektörünün en önemli platformlarından biri olan Yapı Fuarı ile eş zamanlı ve eş mekanlı düzenlenecek olan bu fuarda, 6 yeni Häfele Concept koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanan firma, mutfak ve banyo ürün gamına eklenen yeni ürünlerini ilk kez bu fuarda tanıtacak.

Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak, Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) öncülüğünde düzenlenecek Hardware Eurasia Fuarı’nda da yerini alacak olan Häfele, yaşam alanlarına sağladığı estetik ve hayatı kolaylaştıran benzersiz çözümlerini bu platformda da paylaşacak.

Oluşturduğu standartla mobilya ve konut endüstrisinin geleceğini değiştiren Häfele, pandeminin getirdiği yeni standartlar ve trendlere uygun olarak yenilenen 2 bin sayfalık Häfele Genel Kataloğu’nun 2022 baskısını da ilk kez fuarda iş ortaklarıyla buluşturacak.

‘HÄFELE CONCEPT’ İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

“Mekanda renk fark yaratır” mottosuyla yapı sektöründe yer alan iş ortaklarına sunduğu çözümlerle fark yaratan Häfele, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe bir ilk olarak 6 yıl önce geliştirdiği, hangi ürünün, hangi projede, hangi mekanda, hangi mobilyada, hangi ihtiyaca yönelik kullanılabileceğini belirleyen; aynı zamanda mekana göre ürünün konumlandırmasını yapmayı sağlayan iş modeli ‘Häfele Concept’ ile hızlı büyümesini sürdürüyor.

Fuarda 6 yeni Häfele Concept koleksiyonu sergileyecek olan firma ayrıca; yeni mutfak ankastre cihazları, yeni mutfak eviye ve bataryaları, yeni mutfak kiler sistemleri, yeni banyo aksesuar ve donanımları, yeni vitrifiye serisi, yepyeni renklerde kapı kolları ve mobilya kulpları ile elektronik mobilya ve kapı kilit sistemleriyle fuardaki yerini alacak.

Häfele’nin yaşam alanlarına değer ve konfor katan çözümleri 4 gün boyunca 12. salon 1224 numaralı stantta yer alacak.