Pek çok kişi gibi o da koronavirüsün etkisiyle bahçeli ev hayatını tercih ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamaları ile birlikte geniş balkonlu ya da bahçeli evler revaçta. Doğayla iç içe yaşamak isteyenler bahçeli evlere yöneliyor. 

Hazar Ergüçlü de evinin bahçeli olmasını istiyor. Yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, bahçeli ev için emlakçılarla görüşüyor. 

Hürriyet gazetesindeki habere göre emlakçılarla görüşen Hazar Ergüçlü, bahçeli evini Zekeriyaköy'de arıyor. Hazar Ergüçlü Zekeriyaköy'de kiralık ev arıyor. 

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli bir ev bakıyor. Yüksek rakamlardan şikayetçi olan oyuncunun bütçesi 10 bin TL...

Yönetmen Onur Ünlü'yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy'den kiralık ev bakıyor. Bahçeli bir ev isteyen genç oyuncuya görüştüğü emlakçı tarafından kirası 20 bin lira olan bir ev gösterildi.

“20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, en fazla 10 bin lira kira vermek istediğini söyledi. Oyuncu şimdilerde emlakçıdan gelecek haberi bekliyor.