Emlak Haberleri

emlak haberleri ve güncel emlak gelişmeleri, emlak ile ilgili tüm video, emlak fotoğrafları ve emlak haberleri Emlak Haberleri | Yeni Konut Projeleri, Güncel Son Dakika Haberler Emlakhaberi.com sitemizde


Ekonomi

Türkiye’ye gayrimenkul odaklı yabancı döviz girişi Ocak 2024’te 100 milyon dolar azalışla 415 milyon dolara geriledi.

Emlak Haberleri

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul’un o bölgesinden ev alanlara güzel haberi verdi.

Sektörel

Kadınlar Gayrimenkul sektörünün vazgeçilmezi satış ofislerinde çalışanlar emlak danışmanlığı yapanlar sektörün dinamiklerini oluşturan hep kadınlardır.

Sektörel

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 2024/2 sayılı genelgesi kapsamında yabancıların taşınmaz edinimlerinde kullanılacak değerleme raporları değişti.

Ekonomi

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, TÜİK’in açıkladığı yıllık konut satış...

Ekonomi

Gayrimenkul sektörü her zaman yatırımcısına kazandırıyor 5-6 yıl öncesi mülkünü satanlar şimdi sattığına bin pişman oluyorlar.

Ekonomi

Konut satış rakamlarına değinen Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Türkiye genelinde 2023 yılında 1 milyon 225 bin 926 konut satıldı.

Ekonomi

Ev hayali kuran vatandaşın gözü kulağı yeni gelecek olan konut kredisi kampanyasında. Peki uygulama ne zaman hayata geçirilecek?

Dünya

İsrail Filistin savaşının etkileri yan komşu ülkeleride etkisi altına alıyor Erbil'de emlak sektörü durma noktasına geldi.

Dünya

Türk vatandaşları, Yunanistan’da Çin’den sonra en fazla 'Golden Visa' alan ülke oldu.

Emlak Haberleri

Yaşadığımız dönem içerisinde dolandırılmak, dolandırıcılık kelimelerine alışır vaziyete geldik. Ne yazık ki güvenin en az yaşandığı dönemlerdeyiz.

Emlak Haberleri

Emlak ilan sitelerine gelen yeni düzenleme de durduramadı... Ucuz ilan ve sahte ilanlar maalesef bitmiyor.

Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistikleri, Ekim 2023 ayında konut piyasasının durumunu gözler önüne serdi.

Ekonomi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, katıldığı Samimi Haber yayınında küçük yatırımcıya dikkat çeken bir uyarıda bulundu.