Küresel renk otoritesi Pantone Renk Enstitüsü, her yıl olduğu gibi 2023’te de yılın rengini duyurdu. Bu yıl için belirlenen renk; “alışılmadık bir zaman için alışılmadık bir ton” olarak tanımlanan “Viva Magenta” oldu. Doğada en çok karşılaşılan tonlardan olan ve kırmızı renk yelpazesinde yer alan Viva Magenta, bu yılın dekorasyonlarında da bolca yer bulacak. Yaşam alanlarında duvar renklendirmeleri yapılırken, anahtardan prize pek çok detayın bu yeni ton ile uyumu yakalaması göz önüne alınacak.

Günsan Elektrik, ev dekorasyonlarını yılın rengi “Viva Magenta” ile tamamlamayı düşünenlere yenilikçi, şık ve zarif anahtar ve prizlerini öneriyor. Günsan’ın Eqona serisinde yer alan tasarımlar, iç mekan renklerini şık aksesuarlarla donatılmış duvarlarla bütünleştiriyor. 

Yılın rengi ile uyumu yakalayın.

Ev dekorasyonuna yılın Pantone rengi Viva Magenta’yı dahil etmek isteyenler ve değişikliğe duvar renkleriyle başlayanlar için Günsan, stili tamamlayacak anahtar prizlerini öneriyor. Günsan’ın Eqona serisinin şık ve modern parçaları, estetik mekanlar yaratmaya katkıda bulunuyor. Beyaz/krem, metalik gibi çeşitli zevk ve beğenilere hitap eden tasarımlar, ofisinde, mutfağında ve tüm yaşam alanlarında uyumu yakalamak isteyenlere duvar dekorasyonları için estetik seçenekler sunuyor.