Türkiye'nin yerli ve milli e-ticaret platformlarından biri olan epttavm.com yeni dönemde alış veriş yapmak isteyenlere sebze ve meyve satışına başlayacak.





Konuyla ilişkili açıklamada bulunan Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan,"Sebze ve meyvede tanzim satış uygulamasını, Türkiye’nin Milli Pazaryeri Platformu epttavm.com’da başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın tanzim noktalarında sıra beklememesi, sebze ve meyvelerini uygun şartlarda ucuz olarak alabilmeleri için Milli Pazaryeri Platformu epttavm.com olarak sorumluluk üstlendik.





Vatandaşımıza ekstra ücret yansımaması ve uygulamada avantajların artırılması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte çaba içerisindeyiz. e-Tanzim uygulamamamızın süratle başlatılması için de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz." dedi.





e-Tanzim olarak hizmete sunulan meyve ve sebzeler tanzim fiyatları ile satılırken, tüm ürünler PTT Kargo ve Lojistik aracılığı ile güvenle vatandaşa en hızlı şekilde ulaşımı sağlanacak.





Hali hazırda epttavm.com online alışveriş platformu üzerinden hemen her ürünü bulmak mümkün. Vatandaşın kısa sürede benimsediği eticaret platformu milyonlarca liralık cirosuyla büyük gelirler elde ediyor. Gıda bölümü bulunan epttavm üzerinden sebze ve meyve ürünleri tanzim satış olarak vatandaşa uygun fiyatlarla satılacak.