Bir milyona yaklaşan nüfusuyla İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi konumundaki Esenyurt son yıllarda özellikle yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmuş durumda.





Sayısız parkları ve yeşil alanları, büyük ve işlek alışveriş merkezleri, metro, metrobüs, otobüs gibi her yere ulaşabileceğiniz sıklıkla çalışan toplu taşıma olanakları da Esenyurt’u cazibe merkezi yapıyor.





Çok sayıda markalı ve lüks konutlar ise, ilçenin kalite algısını artıran bir öge. Hem yatırımcı için cazip kazançlar ve yüksek prim olağanı sağlamış hem de yaşayanlar için konforlu bir yaşam merkezi haline gelmiş Esenyurt’un tam ortasında yükseliyor.





Miran İstanbul Evleri... İki bloktan oluşan projede; her isteğe uygun daire tipi bulunuyor. Projenin 100 metre ilerisine gelecek metro durağı, Türkiye’nin en geniş kapasiteli Eğitim ve Araştırma hastanesine olan 50mt mesafesiyle proje, yatırımcısına prim yaptıracak konumda.





Deprem yönetmeliğine uygun ve kale gibi sağlam evinizi alırken, tüm malzemelerin birinci sınıf olduğundan emin olacaksınız. Mükemmel ısı ve ses yalıtımlı, özel mobilyadan üretilmiş mutfak ve banyo dolaplı, birinci sınıf parkeli dairelerinizde her anınızın keyfini çıkarabilirsiniz.





Kaliteli Özel dizayn PVC kaplamalı kapılar, birinci sınıf armatürler, cam duşa kabinli özel fayanslı banyolarınızda rahat rahat yaşayacaksınız.





Teslimleri 2019 sonunda yaşamın başlayacağı sitede, tapular hazır, krediniz hazır, geriye kalan sadece bu muhteşem projede yaşamaya başlamak...





İletişim: Miran İstanbul Evleri Pınar Mah. 19 Mayıs Blv. No:36  Esenyurt / İstanbul - Türkiye +90212) 699 75 53 | +90542 576 04 26